Nie maja na mnie NIC (bo najpierw pytali sie o starego)
A teraz na koniec co bedzie mniej przypalowe?
1 Nie znalem goscia, to nie ja dzwonilem, nie podam nazwisk kto dzwonil. Nie wiem o co chodzi
2 Znalem go troche To ja dzwonilem nie pamietam po co. Nie wiem, ze cos robil.
???
jak osobicie to niewiem co bedzie przypałowe, ale mysle ze umawianie sie z kims na browara, albo aby pogadac niemoze byc karane, a składanie fałszywych zeznan tak (chodzi o rozmowy i czy znasz tego kogos czy nie)
a dobrze bedzie dla ciebie tez jesli ten typo nie pojdzie siedziec przez ciebie:) i nie bój sie bo nie ma czego naprawde ja tez jak bylam na przesluchaniu to sciemialam jak tylko mogłam a psy dobrze o tym wiedzieli ze mowie nieprawde heheh takze dobrze bedzie pozdro :cheesy:
Od siebie dodam kilka spraw bardziej od strony kuchni. Po pierwsze już pokazałeś pieskom swój słaby punkt, a mianowicie wiedzą, że boisz się starych. To stara metoda przesłuchań, znaleźć słaby punkt przesłuchiwanego. Także od razu przygotuj się na to, że starzy się dowiedzą(jeśli zeznasz coś co niezadowoli piesków) i uwierz mi, że będzie to jedna z najslabszych dolegliwości. Najlepiej wymyśl jakąś bajkę, ale taką aby była naprawdę przekonywująca a z siebie wyduś resztki zdolności aktorskich. Nie graj kozaka, a słabeusza. Możesz się rozpłakać i wyśpiewać bajeczkę, ALE NIGDY PRZENIGDY SIĘ NIE PRZYZNAJ DO KUPNA.
Następnie, dużo zależy od tego jaki status będziesz miał po przyjściu. Rzeczywiście możesz nie mieć żadnego statusu nawet świadka i taka pogadanka jest częścią działań operacyjnych. Będzie to oznaczało, że generalnie nie łączą cię z tą sprawą, a bardziej liczą na łud szczęscia.
Teraz kilka faktów. Nagrań rozmów nie mają, ale napewno będą cię pod chuj ładować, że mają. I tutaj możesz ich zgasić bardzo łatwo , powiedz im , że jeśli mają to chcesz to odsłuchać bo to napewno montaż, zresztą skąd mogą wiedzieć, że to twój głos????! Jeśli odpowiedzą, że świadek nie może mieć wglądu do akt(to prawda) to niech ci nawet przedstawią zarzuty bo ty chcesz tego posłuchać! Widać, że emigracja zarobkowa odbiła się na służbach mundurowych i zatrudniają ćwierć inteligentów skoro puścili twojemu koledze bajkę o przedstawieniu nagrań na sprawie. Takie kity mogą żenić dzieciom w przedszkolu. Zeznaj tak samo jak on, widać metoda ta jest skuteczna względem zebranych środków dowodowych.
Nie słuchaj SLU bo to muzułmanin i życzy ci źle. Robi to bo to typowe dla tej religii. Możesz odmówić zeznań jako świadek, ale tylko i wyłącznie jeśli te zeznania mogą pogrążyć ciebie lub kogoś z twojej rodziny. Co to oznacza, a jedynie to iż się przyznałeś i zaprosiłeś piesków do tańca który uwierz mi wygrają. Ta naprawdę lajtowa dla ciebie sprawa, albo cię zachartuje, albo będzisz czuł do końca życia policyjnego kutasa w tyłku. Powodzenia i pytaj ile mozesz wszak do poniedziałku jezscze kupa czasu ;-) Co tysiąc głów to nie jedna
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Nie obawiaj sie psow tylko ziomkow ktorzy cie w las wywiozal.
anonimowy_uzytkownik pisze: No i jak było na tym przesłuchaniu?
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.