Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
pewnie ze pijemy :D
ostatnio stwierdzilem ze kilka kieliszków czystego spirytusu i wiadro dobrego ziela to najlepsze lekarstwo na kaca
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 974 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: dr.Kubeusz »
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Czysty pijecie czasem?
powiem ci że jestem alkoholikem ale czystego nie piję bo powoduje u mnie chwilowy nieprzyjemny bezdech :-/ za tyka dech w piersiach heheee i mimo że dobrze uderza do głowy to wole kupować rozrobiony i pić jako "wódkę". Ty też lubisz pokirzyć coś mocniejszego co Der neue Rauschstoffbenutzer ?
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Jest tu ktoś kto dykty próbował tej bezbarwnej ?
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: baska_157 »
ha ha czysty jest najlepszy, tlyko tzreba umieć pić, bo inaczej ostro piecze
Uwaga! Użytkownik baska_157 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
Spirol ma wewnętrzne fuj ukryte pfie! Jakoś mnie nie ciagnie do tego specyfiku
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
dr.Kubeusz pisze:
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Czysty pijecie czasem?
powiem ci że jestem alkoholikem ale czystego nie piję bo powoduje u mnie chwilowy nieprzyjemny bezdech :-/ za tyka dech w piersiach heheee i mimo że dobrze uderza do głowy to wole kupować rozrobiony i pić jako "wódkę". Ty też lubisz pokirzyć coś mocniejszego co Der neue Rauschstoffbenutzer ?
Pijesz na wdechu, ot i całą tajemnica. Ale i tak picie czystego spirolu to głupota. Bo po co skoro można rozrobić (choćby "pół na pół" z wodą, albo normalnie z przypalanką, albo z czymkolwiek, z czym się lubi) i pić z przyjemnością, albo choćby bez męczenia się.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / / 0
piłem z miodem (prawdziwym) plus cytryna, trochę wody, ale nie jakiejś kranówki, no i jeśli spirol jest dobry, to wtedy mam do czynienia z zacnym trunkiem
  • 612 / 3 / 0
ChestYakaMarkos pisze:
piłem z miodem (prawdziwym) plus cytryna, trochę wody, ale nie jakiejś kranówki, no i jeśli spirol jest dobry, to wtedy mam do czynienia z zacnym trunkiem
Tak, spirytusik z miodem i cytryną jest znakomity. Aczkolwiek bardzo dobry jest również spirytus rozrobiony z przypalanką, a jest to naprawde banalne i każdy przeciętny przedszkolak dałby sobie z tym rade. Dlatego nie rozumiem męczenia się z piciem czystego spirolu, albo nawet rozrobionego z samą wodą.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 26 / 0
Nie chodzi tu o "męczenie się z piciem czystego spirolu". Przecież jeśli pije się czysty to mało kto pije więcej niż jeden kieliszek. To nie jest na najebkę, tylko na szybką rozgrzewkę. Albo na lekarstwo np. z pieprzem.
  • 612 / 3 / 0
No chyba że tak ...

Ja tam pijałem czyściocha i po prostu nie widze w tym nic fajnego, oprócz tego, że można się szybko napierdolić ^_^
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.