SLD i PO na pewno.
Janusz Korwin Mikke i jego platforma. Otwarcie mówi o tym ze polityka narkotykowa powinna zosotać zmieniona i ze powinno sie zalegalizowac niektore narko...
Redaktor: Słyszałem, że jest pan za legalizacją miękich narkotyków..
Janusz: Dlaczego tylko miękich?
Facet ma naprawdę dobre podejście do sprawy i mimo tego, że nie skupia się bezpośrednio na narkomanach to jego program uwzględnia ich jako obywateli i ludzi. Polecam poczytać jego program:
http://www.pjkm.pl/infopage.php?a=view&id=8
Korwin jest zajebisty, ale znając nasz mądry i oświecony naród w żadnych wyborach nie przekroczy 1,5% głosów
Może to tylko dlatego, że Wrocławianie mają to do tego, że są przywiązani swój do swego.. :rolleyes:
Wracam na forum?...
A ja powtorzę]
Możliwe.. <_<
To smutne jednak ja chce legalizacji i nawet to, że on ma takie poglądy nie zniechęca mnie do niego.
Pozdrawiam! ;)
że uważa że w polsce rządzi żydomasokomuna?
czy to jest antysemityzm?
zaleciało troche ignorancją...
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę
Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.