Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 97 / 7 / 0
Chciałbym się dowiedzieć od starszył forumowiczów. Jakie Partie w Polsce są za\czy wahają się\ za legalizacją konopi? Bo musze wiedzieć na kogo głosować...
Jebać kaczyńskich, ziobra i PIS
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
Janusz Korwin Mikke i jego platforma. Otwarcie mówi o tym ze polityka narkotykowa powinna zosotać zmieniona i ze powinno sie zalegalizowac niektore narko...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 225 / 9 / 0
Kilku posłów z każdej partii zazwyczaj jest za legalizacją..
SLD i PO na pewno.
Janusz Korwin Mikke i jego platforma. Otwarcie mówi o tym ze polityka narkotykowa powinna zosotać zmieniona i ze powinno sie zalegalizowac niektore narko...
Czytałem kiedyś jakiś wywiad z nim na temat narkotyków:

Redaktor: Słyszałem, że jest pan za legalizacją miękich narkotyków..
Janusz: Dlaczego tylko miękich?

Facet ma naprawdę dobre podejście do sprawy i mimo tego, że nie skupia się bezpośrednio na narkomanach to jego program uwzględnia ich jako obywateli i ludzi. Polecam poczytać jego program:
http://www.pjkm.pl/infopage.php?a=view&id=8
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: axelf »
Korwin jest zajebisty, ale znając nasz mądry i oświecony naród w żadnych wyborach nie przekroczy 1,5% głosów :(
Uwaga! Użytkownik axelf nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 225 / 9 / 0
Korwin jest zajebisty, ale znając nasz mądry i oświecony naród w żadnych wyborach nie przekroczy 1,5% głosów
W moim oddziale miał 2 miejsce po Donaldzie Tusku co jest dla niego wielkim sukcesem, ponieważ pobił kaczkę.
Może to tylko dlatego, że Wrocławianie mają to do tego, że są przywiązani swój do swego.. :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 8 / 0
A ja powtorzę: Korwin jest okropny, bo jest antyfeministą (i co z tego, że jego córki kandydowały? Poczytajcie to, co gość mówi), a w swojej gazetce puszcza artykuły wręcz szokująco antysemickie.
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 225 / 9 / 0
[quote="zewsząd i znikąd"]
A ja powtorzę]

Możliwe.. <_<
To smutne jednak ja chce legalizacji i nawet to, że on ma takie poglądy nie zniechęca mnie do niego.

Pozdrawiam! ;)
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
Moze Korwin to fan Hitlera >?
  • 42 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mous_def »
ale co w jego poglądach jest antysemickie?
że uważa że w polsce rządzi żydomasokomuna?
czy to jest antysemityzm?

zaleciało troche ignorancją...
Uwaga! Użytkownik mous_def nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: BartooL »
Mous fakt czasem w róznych decyzjach (tych ważniejszych) czuć posmak czyjejś ręki moj ojciec jak cokolwiek widzi w tv i jest to niernolmalna decyzja czy cos mowi ze " znow żydki coś kombinują wpierdolili sie gdzie sie da i kombinuja) :P to tyllko tak na marginesie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.

Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.