SLD i PO na pewno.
Janusz Korwin Mikke i jego platforma. Otwarcie mówi o tym ze polityka narkotykowa powinna zosotać zmieniona i ze powinno sie zalegalizowac niektore narko...
Redaktor: Słyszałem, że jest pan za legalizacją miękich narkotyków..
Janusz: Dlaczego tylko miękich?
Facet ma naprawdę dobre podejście do sprawy i mimo tego, że nie skupia się bezpośrednio na narkomanach to jego program uwzględnia ich jako obywateli i ludzi. Polecam poczytać jego program:
http://www.pjkm.pl/infopage.php?a=view&id=8
Korwin jest zajebisty, ale znając nasz mądry i oświecony naród w żadnych wyborach nie przekroczy 1,5% głosów
Może to tylko dlatego, że Wrocławianie mają to do tego, że są przywiązani swój do swego.. :rolleyes:
Wracam na forum?...
A ja powtorzę]
Możliwe.. <_<
To smutne jednak ja chce legalizacji i nawet to, że on ma takie poglądy nie zniechęca mnie do niego.
Pozdrawiam! ;)
że uważa że w polsce rządzi żydomasokomuna?
czy to jest antysemityzm?
zaleciało troche ignorancją...
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.