Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 610 / 29 / 0
Może jakiś cmc, słabej jakości emka albo po prostu mała ilość ;-)
  • 1 / / 0
Nazwa:Red Bull
Kolor:jasny zielony, drobinki rozne w srodku?
Kształt:
Logo:RedBull byk z jednej, napis z drugiej strony
Gdzie kupione:Dolny Slask
Kiedy kupione:
Sposób przyjęcia:
Opis działania:
Ocena działania:
Dodatkowe komentarze:
Ktos jadl? Sa dosyc duze krzyzyk z jednej strony(dziel na 4?:))
Zdjecie slabe ale z tej strony jest logo byka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 610 / 29 / 0
Niebieskie redbull'e - Warszawa, ktoś coś wie?
  • 85 / 3 / 0
Nazwa:WB (Warner Bros)
Kolor:jasno- żółty, widoczne "kryształki"
Kształt: jak logo WB
Logo:WB wytłoczone z przodu
Sposób przyjęcia: pół tabetki, kolejne pół jak schodziło
Opis działania: srogie, pół tab wyjebało mnie mocno, szacuję ponad 200mg MDMA
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: wysokiej klasy molly, po pół tab czułem się jak po 2 kołach, wszystko jak w książce napisane (mokre dłonie, sraczka, otwartość do ludzi, brak tęczówek czarne oczy jak 5 zł, pełna p!zda)

Najlepsze x jakie jadłem
Uwaga! Użytkownik viktoreg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 131 / 5 / 0
Zielone heinekeny Ale ekstaza w ksztalcie butelki.
Ktoś coś?

Pochodzenie NL

Dziś będę miał. Ale żAdnego info na necie akurat o tych znaleźć nie potrafię

Pozdrawiam
  • 1 / / 0
Nazwa:Golf, Volkswagen
Kolor:zielony
Kształt:okrągłe
Znaki szczególne:wygrawerowany znaczek volkswagena na jednej stronie a na drugiej duże R,
Bardzo twarde.
Sposób przyjęcia:Oral
Gdzie kupione:Podkarpacie
Kiedy:grudzień/styczeń 2017/2018
Opis działania:
Jednego wieczorka zarzucone po jednym na odstresowanie,była to około 18:30, wchodzi 30-40min bez specjalnego pierdolniecia,lecz wystarczy poczekać aż zacznie mielić szczena,strasznie sie łapy pocą,gadka nie do opisania,chęć pogadania z każdym w ekipie,ogólne zrycie w bani,lekki speed,następnie juz połówka około 23, ogólnie odczuwałem wtedy lekki zjazd Wiec z kumplem zdecydowaliśmy jeszcze zarzucić :old: pół , po tej połówce juz faza mnie opanowała i totalny rozpierdol bani,tysiąc myśli na sekundę,chciałem cos powiedzieć nagle zapominałem,chęć robienia czegoś i potem zapomnienie o tym i tak w kółko , straszne zrycie w bani, po powrocie do domu około 1:20 tak mnie Wyjebalo z butów ze poszedłem sie juz położyć , jak zamknąłem oczy to widziałem tylko galaktyki i mnie latającego na jakimś pojebany statku.
Próbowałem juz niezła ilość cukierków ale ten mnie bardzo zaskoczył oczywiście pozytywnie.
Ocena:7/10
Jeśli wiecie na czym to siedzi to śmiało odpowiadajcie bo sam sie zastanawiam na czym to bóstwo jest zrobione,pozdro świry :cool:
  • 19 / 1 / 0
@UP
Kolezko wyżej walilem je przed nowym rokiem w londynie jestem koneserem dobrych tabsow a te mają dobre jebniecie 2 na raz i jest ostro jakaś cherbatka zapic i psychiatryk można zrobic w domu różne mysli robisz to zaraz co innego zapominasz co jest grane i pytania w głowie do samego siebie .To jest mocne fajnie by było się dowiedzieć na czym too . Miałem okazję zaj3bac 2 na raz po 2 nie przespanych nocach i pozamiatalo na cały dzień w domu z koleżanką prostytutką ogólnie kino . Walilem może nawet koło setki rodzaji dropsow ale te są inne dziwne ryja ale bez ciągu pozytywnie
  • 610 / 29 / 0
11 stycznia 2018Tobimo pisze:
30 grudnia 2017romeoalfa pisze:
brał lub kojarzy ktoś faraony? kolor podchodzący pod siwe, kształt i wzór faraona, z tyłu przedziałka i napisy: na górze "warning", na dole "pharaoh 240mg". testowane będą na sylwestra, wcześniej styczność z pigułami była, więc na całą noc w planie były 3 po odstępach czasowych, jednak dopiero potem zorientowałem sie, ze sa 240mg i byloby to zle posunięcie, proponujecie zacząć od połowy i potem dokładać? wiadomo coś o nich? źródło teoretycznie zaufane, ale wiecie jak jest
Siema.. zastanawiam sie czy masz jakis feedback na tych faraonow? Bo tez mi pare wpadlo ostatnio do reki ??
Szare podobno mają 180-200mg

Halo, ponawiam pytanie o niebieskie redbulle oraz pomarańczowe 3D, Warszawa
  • 236 / 17 / 0
Degustował ktoś białe kółka z nabitym serduszkiem? Małopolska, październik/listopad
  • 2 / / 0
Halo hyperrealowicze!
Testował ktoś różowe McDonalds'y? Pododbno z Holandii i mają jebnięcie. :-D
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.