Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
https://www.reddit.com/r/researchchemic ... opularity/
https://psychonautwiki.org/wiki/4-FMA
ile polecacie na pierwszy raz? doswiadczen ze stymulantami brak, jedynie raz przerobilem torbe 2g 4-CMC. celuje w p.o.
pamiętaj że to bardzo mocna substancja, nie jak cmc. na 1szy raz zalecam nie przekraczać 100mg, ciężko przewidzieć, bo po tej dawce równie prawdopodobny jest niedosyt, co przestymulowanie.. śledź temat i czekaj na opinie osób pobierających z tego samego źródła odnośnie aktywności związku. benzo też nie jest złym pomysłem.
Dawka 200-250mg myślę, że byłaby odpowiednia na 1 raz.
Mówię o sorcie od pewnego polskiego vendora, jadłem jakoś 3 miesiące temu, zagraniczne mogą mieć jednak przybliżone dawkowanie do tego z psychonauta
No i pamiętaj żeby zrobić detoks 2-3 tygodniowy od ketonów przed zarzucaniem fluoro(met)amfetamin
13 stycznia 2018Gammakaroten pisze: [mention]sidik[/mention]
pamiętaj że to bardzo mocna substancja, nie jak cmc. na 1szy raz zalecam nie przekraczać 100mg, ciężko przewidzieć, bo po tej dawce równie prawdopodobny jest niedosyt, co przestymulowanie.. śledź temat i czekaj na opinie osób pobierających z tego samego źródła odnośnie aktywności związku. benzo też nie jest złym pomysłem.
mozliwe ze do 50 mg (lub o wiele mniej), nadawalo by sie na polski ehe adderall, ale co ja tam wiem. mam do testu jeszcze 2-FMA - prawdopodobnie bedzie GIT. a jak ktos chce sie uwalic to 4-FMA smialo polecam, chociaz dla ketoniarzy to pewnie bedzie kupa a nie mef klef.
za duzy minus tej substancji uwazam ze pojde 4 razy do kibla, postoje bite 5 minut i dopiero za piatym pojsciem uronie krople. pije plyny *hipotoniczne(, nie jestem odwodniony itd. ale w sumie nieistotne, bo jak poczytalem problem tyczy sie roznych amfetamin.
sort bym powedzial skad ale wiesz, wczoraj 2 ostrz dostalem i ciezko troche. ale ma znak "-" w urlu, a domene holenderska.
anyway, problem jest mniej wiecej taki, ze sobie zjadlem godzine temu 200 mg 5-htp + troszke ponad 400 mg EGCG - bo szczerze wierze, a przynajmniej tak odczuwam, ze wspomaga serotogeniki. czy zarzucenie 4-FMA jakos o 20 czy 21, tj. 8-9h po 5-htp, nie spowoduje jakichs komplikacji?
jesli chodzi o zalazki ZS, o ktorych pisalem w temacie o 3-fea, to w sumie spoko - znaczy przezyje, ale jesli pojawi sie full-blown ZS to lipa troche.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.