Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
https://www.reddit.com/r/researchchemic ... opularity/
https://psychonautwiki.org/wiki/4-FMA
ile polecacie na pierwszy raz? doswiadczen ze stymulantami brak, jedynie raz przerobilem torbe 2g 4-CMC. celuje w p.o.
pamiętaj że to bardzo mocna substancja, nie jak cmc. na 1szy raz zalecam nie przekraczać 100mg, ciężko przewidzieć, bo po tej dawce równie prawdopodobny jest niedosyt, co przestymulowanie.. śledź temat i czekaj na opinie osób pobierających z tego samego źródła odnośnie aktywności związku. benzo też nie jest złym pomysłem.
Dawka 200-250mg myślę, że byłaby odpowiednia na 1 raz.
Mówię o sorcie od pewnego polskiego vendora, jadłem jakoś 3 miesiące temu, zagraniczne mogą mieć jednak przybliżone dawkowanie do tego z psychonauta
No i pamiętaj żeby zrobić detoks 2-3 tygodniowy od ketonów przed zarzucaniem fluoro(met)amfetamin
13 stycznia 2018Gammakaroten pisze: [mention]sidik[/mention]
pamiętaj że to bardzo mocna substancja, nie jak cmc. na 1szy raz zalecam nie przekraczać 100mg, ciężko przewidzieć, bo po tej dawce równie prawdopodobny jest niedosyt, co przestymulowanie.. śledź temat i czekaj na opinie osób pobierających z tego samego źródła odnośnie aktywności związku. benzo też nie jest złym pomysłem.
mozliwe ze do 50 mg (lub o wiele mniej), nadawalo by sie na polski ehe adderall, ale co ja tam wiem. mam do testu jeszcze 2-FMA - prawdopodobnie bedzie GIT. a jak ktos chce sie uwalic to 4-FMA smialo polecam, chociaz dla ketoniarzy to pewnie bedzie kupa a nie mef klef.
za duzy minus tej substancji uwazam ze pojde 4 razy do kibla, postoje bite 5 minut i dopiero za piatym pojsciem uronie krople. pije plyny *hipotoniczne(, nie jestem odwodniony itd. ale w sumie nieistotne, bo jak poczytalem problem tyczy sie roznych amfetamin.
sort bym powedzial skad ale wiesz, wczoraj 2 ostrz dostalem i ciezko troche. ale ma znak "-" w urlu, a domene holenderska.
anyway, problem jest mniej wiecej taki, ze sobie zjadlem godzine temu 200 mg 5-htp + troszke ponad 400 mg EGCG - bo szczerze wierze, a przynajmniej tak odczuwam, ze wspomaga serotogeniki. czy zarzucenie 4-FMA jakos o 20 czy 21, tj. 8-9h po 5-htp, nie spowoduje jakichs komplikacji?
jesli chodzi o zalazki ZS, o ktorych pisalem w temacie o 3-fea, to w sumie spoko - znaczy przezyje, ale jesli pojawi sie full-blown ZS to lipa troche.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.