ODPOWIEDZ
  • 94 / 8 / 0
ktos pisal ze zolte WB byly na 150mg 4-CMC dlatego moglas miec to co mialas... 4cmc to gowno i ryje gorzej niz prawdziwe MDMA. a pizda gorsza
  • 1 / / 0
Witam,
dopiero się zarejestrowałem, ale przeglądam od dłuższego czasu. Wcześniej troszkę próbowałem różności, ale z MDMA dopiero zaczynam przygodę. Chciałem opisać swoją zabawę i jednocześnie zasięgnąć języka. Ale do rzeczy.
Białe granaty - źródło sprawdzone, ponoć 180mg mają. Zarzuciliśmy w trzy osoby ok. 17 po całym. Po 10-15 minutach zacząłem się dziwnie czuć - wszystko jakby drgało, czułem lekkie oszołomienie. Godzina 17, minut 35 pełna pizda. Cały świat był ciekawy, do wszystkich się uśmiechałem, z każdym chciałem rozmawiać, tańczyć, skakać i śpiewać. Oczy jak pięciozłotówki, troszkę mieliłem paszczęką. Weszło zacnie. Ok. 20 zaczeło puszczać więc wszedł jeszcze blant. Może nie tyle co podbiłem fazę, ale dołożyłem coś nowego - nie chciałem już tak bardzo mówić, nie za bardzo kojarzyłem o czym inni rozmawiają, ale miałem dobre rozkminy, świetnie mi się myślało nad różnymi tematami, które do tej pory odrzucałem.
Teraz czas na pytania, trzy osoby zarzuciły i tak:
-ja bawiłem się wybornie, faza szybko weszła i była mega, w międzyczasie jakieś piwko się łykało
-znajomy o 21 dorzucił jeszcze jedną, ale dopóki nie przypalił o 23 to zero reakcji, przez dobre kilka tygodni nie jadał, czasem trochę mj
-trzeci typ po godzinie się na wszystkich obraził (również nie jedzących), nie chciał z nami gadać, a na sam koniec poszedł do domu. Co do niego to już możnaby rzec weteran - lubi różne eksperymenty, dużo jara mj, ale przez ostatnie 2-3 tygodnie poza nią nic innego nie zażywał.
Powiedzcie, czy przy tej samej substancji mogą być aż tak różne reakcje? Kwestia jak kto sobie fazę wkręcił? Może źródełko jednak gówno warte i część była spoko a część chrzczona?
  • 920 / 164 / 0
*Czy anyżowy zapach jest charakterystyczny tylko dla MDMA czy rowniez innych mdxx?
*Jak z trwałością MDMA/mdxx

Mam odłożony gram różowawych kryształów jednak narazie czekają na okazje do stestowania.

Narazie zmielilem 60 stron tego tematu od poczatku i na dzis mam dosc przebijania sie przez gąszcz mało wartościowych postów.

Pozdrawiam ^_^
  • 94 / 8 / 0
anyzowy zapach to resztki ze syntezy, samo MDMA podobno nie pachnie.
co moge powiedziec - mnie ten zapach nigdy nie zawiodl
  • 61 / 4 / 0
01 stycznia 2018ksiaze345 pisze:
Ogólnie z MDMA mam takie doświadczenie, że brałem wczesniej tabsy. Heinkeny rozowe ze slaska 240 mg(raczej ufam kolesiowi co do skladu, wszystko pdoobno badane laboratoryjnie z Czech, jak mial inne piksy to np. mowil ze sklad tamtych to 50/50 z feta. Na Sylwestra dorwałem się do kryształków. Brązowe, ale nie skrajnie. Kruszyly się latwo przygniatajac butelka na bardzo drobny proszek. Wrzuciłem 250g, znajomi po 200 i dziewczyna 120.
Jak czyste MDMA to 250 mg moglo pozamiatac :) 200 też. 120 nie powinno.
Mojemu kumplowi raz simkarta weszła po ok. 10 minutach. Jak jest wysoka dawka, a do tego tolerka niewielka, to tak może być.
Ogólnie dobry kryształ może zaskoczyć nawet doświadczonych z tabsami.
  • 7 / 2 / 0
Ostatnio znajomy powiedział, że załatwi mi gram MDMA za stówę. Jestem trochę laik w temacie, ale coś mi tu nie pasuje, że tak tanio. Obawiam się, że wciśnie mi coś innego. Co o tym myślicie? Jak poznać, że czy mnie oszukał?
  • 1425 / 81 / 0
100 to normalna cena za MDMA. chocicaż sam pewnie bym tyle nie dał na ulicy bo huj wie co to.
Bardziej obstawiałbym ze wciśnie ci cmk'a zamiast MDMA.
  • 36 / 3 / 0
11 stycznia 2018thiocodins pisze:
Ostatnio znajomy powiedział, że załatwi mi gram MDMA za stówę. Jestem trochę laik w temacie, ale coś mi tu nie pasuje, że tak tanio. Obawiam się, że wciśnie mi coś innego. Co o tym myślicie? Jak poznać, że czy mnie oszukał?
Jeśli nie jesteś pewna tego znajomego i "obawiasz się, że wciśnie coś innego" to ja bym nie brał. 100 zł za grama to MDMA może być ale jak masz wątpliwości, to nie wiadomo ile tego MDMA będzie w tym MDMA.
Uwaga! Użytkownik NieWiemCoTuRobie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / 2 / 0
hmm, a w razie czego to jest jakiś sposób, żeby rozpoznać czy to nie jest jakaś właśnie cmk'a czy w ogóle coś jeszcze innego?
  • 2897 / 619 / 10
Testy na MDMA.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.