22 grudnia 2017hemh pisze: Jadlem wczoraj z kolega mielismy 120mg celowalismy w 20mg. Podzielilismy na 6 kresek ale wzielisny 2 najmniejsze w obawie przed nieogarem bo niektore relacje sa takie ze o jeny po 20mg ... ostatecznie wzielismy napewno mniej niz 20mg do nosa ja 0 efektow tylko plakanie ze smiechu ale 0 visualizacji . Kolega mial visuale mowil ze drzewa sie placza i rosna w gore albo jak jakis krzak byl przy drzewie to normalnie widzial jak on oplatuje cale drzewo po sam szczyt. Ogolne falowanie itd. Aha i ze drzewa wychodza z rzeczywistosci jakbyscie mieli obraz drzew i z niego wychodza drzewa tylko ze w realu :p a ja nic kompletnie zawiodlem sie. Aha i jeszcze mial pod powiekami biale trojkaty i w srodku liczba 14 tez biala ale nie wiedzial o co chodzi xd... dzisiaj chcemy wziac oralnie 70mg na 3 bo okolo 10mg rozsypalem. Brat byl nastawiony 100% na nie ale jak zobaczyl jaka zwale mamy to namawial nas zeby z nim zajebac i dzisiaj chcemy wlasnie jak myslicie np po 25mg oralnie (brat 20) cos na nas zadxiala jak wcxoraj wzielismy okolo 15-18mg do nosa? I nie wiem moze do nosa to slabiej dziala czy o co chodzi?? Zaluje ze odrazu 30mg nie wzielem...
Co ze mną jest nie tak, że nie działają na mnie psychodeliki?
05 stycznia 2018rodozz313 pisze: Witam, jestem nowym użytkownikiem tej grupy substancji. Posiadam 1 g ho mipta, nie mam wagi precyzyjnej co do 1mg, jedynie zaokrąglenie do 10mg. Posiadam tez sporo glikolu propylenowy. Czy mogę rozpuścić ho mipta w glikolu tak jak benzo i odmierzac strzykawka? Czy dobrze konbinuje? Proszę doświadczonych użytkowników o pomoc.
I've mixed 4-HO-MET successfully into a 50/50 pg/vg base and haven't noticed any short term degradation. I also keep it in the freezer, and since PG/VG doesn't freeze, it takes less time to come to room temp versus thawing frozen water. (I've also made a 4-AcO-DMT solution with distilled water, and noticed rapid degradation. It it now frozen, and hasn't shifted colour anymore since.)
Może przetestuj na start mniejszą ilością, np. rozpuść 50 mg w 0,5-1,0 ml, poobserwuj reakcje i daj znać jak poszło. Sam jestem ciekaw efektów, moja preferowana ROA dla mipry to PR i ponoć glikol zapewnia lepszą rozpuszczalność niż woda, którą do tej pory stosowałem.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
05 stycznia 2018jqsxx pisze: Kolejna próba po nieudanej 20mg tydzień temu. Tym razem 30mg od innego vendora. Minęła godzina, a ja tylko leże, bo mi niedobrze. Zero wizuali, myśli też mi się jakoś nie rozszerzyły, wręcz przeciwnie, bardzo trudno mi się myśli.
05 stycznia 2018jqsxx pisze: Kolejna próba po nieudanej 20mg tydzień temu. Tym razem 30mg od innego vendora. Minęła godzina, a ja tylko leże, bo mi niedobrze. Zero wizuali, myśli też mi się jakoś nie rozszerzyły, wręcz przeciwnie, bardzo trudno mi się myśli.
Mam znajomą która poczuć potrzebuje ponad 3x większą dawkę niż normalny człowiek. To był homet, trzy osoby, ja kumpel i ona. Wszyscy po 25 mg. My z kumplem na orbicie, ona nie dokońca wie czemu my latamy a jej nic nie ma. Druga próba dałem jej 40mg powiedziała że też ledwo poczuła, dorzuciłem jej jeszcze jedno 40mg i wtedy jej już normalnie weszło, nawet po dorzutce.
Ustawiło się dka niej na dawce 75mg dla normalnego tripa na homecie i to nie dotyczyło tylko hometa, ale również innych substancji działających na serotoninę jak np. MDMA. Wszyscy bawią się po połówce pixy, a ona biedna dwie całe tabsy i nie ma za mocno... Pamiętam że kiedyś ktoś na forum jeszcze w wątku hometa też pisał że go nie robi mniej niż 60mg, więc możliwe że jesteś z tych "pechowców".
Jak w wątku o vendorze piszą że sort działa to pewnie działa, proponuję zwiększać dawkę powoli (jednego sortu) i zobaczyć czy cokolwiek w końcu poczujesz. Przy wejściu na inny sort nie zaczynaj od np. 60, bo mozę się okazać że tamten to byłą jakaś wyjebka np. i se kuku zrobisz. Jak nie to na darkmarkecie zakup jakiegoś hometa, albo acometa i sprawdz jak sprawa się ma.
EDIT:
Ogólnie ja kiedyś wziąłem małą dawkę hometa coś koło 10mg i właśnie czułem straszne zamieszanie i było mi nie dobrze... dopiero jak dorzuciłem poczułem jakby "przebicie", dosłownie poczucie przebicia przez zablokowaną na rzeczywistość świadomość no i zaczął się piękny trip
05 stycznia 2018jqsxx pisze: Źrenice były całkowicie normalne. Nie biorę leków, ostatni raz wziąłem 60mg mirtrazapiny na sen 22 grudnia.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.