Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2 / / 0
Nazwa:EA7
Kolor:zielone
Kształt:trojkatna tarcza. Zaokrąglone krawędzie.
Logo:EA7 . Podzialka z tylu
Gdzie kupione:kuj-pom
Kiedy kupione: maj 2017
Sposób przyjęcia:oral
Opis działania: empatia, muza ciągnie na parkiet, alko wchodzi jak woda, fajki smakują wspaniale. Nie wiem co w tym siedzi ale nie ma się po tym źrenic jak 5 zł . gęba ciśnie ale tak że można nad tym panowac
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe komentarze: dla starych wyjadaczy za slabe dla osób bez tolerki lub ludzi którzy nie chcą straszyć mielącą gębą i oczami jak 5 zł idealne. Faza bardzo podobna do emki tylko słabsza.
  • 13 / / 0
24 grudnia 2017fraktaL89 pisze:
Tez mam Glocki tyle, ze szare i wiem na 100%, ze są na MDMA, tylko nie wiadomo ilo w nich siedzi. Jak wiecie dajcie znac. Wesołych Swiąt. 5
Photo0270.jpg
Posiadałem kiedyś kilka sztuk miały one po 180mg (ale było to 2 lata temu więc receptura raczej inna no ale nie wiadomo )
  • 13 / / 0
23 grudnia 2017dariusxx25 pisze:
Fiolotowe porsche czy warto kupowac?bardzo prosze o opinie tych pigul
Tak ale jak cena nie przekracza 20zł ;)
  • 2897 / 619 / 10
Okrągłe, żółte Mitsubishi. Miasto: Dąbrowa Gornicza, woj. Śląskie

Ktoś posiada jakieś informacje na ich temat?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1 / / 0
22 grudnia 2017123darth pisze:
Różowe w kształcie hełmu Dartha Vadera, dolnyśląsk. Ktoś coś może ostatnio? :-)
Jadło się. Jak na mnie słabe, poszły 2 i bez rewelacji.
  • 22 / / 0
jadł ktoś zielone db chyba nazywane phlipp plein? jak działają?
Uwaga! Użytkownik Codeine9 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Siema. Probowal ktoś może zielone LV oraz zielone monstery?
  • 3 / / 0
Zielone Montery bardzo dobre Zielone LV takie średnie. (ŁÓDZKIE)
  • 7 / / 0
Szare diamenty ktoś kojarzy? Poznań i okolice
  • 610 / 29 / 0
[mention]kld3212[/mention] koleżanka wzięła pół i było jej dobrze, plusz, banan na ryju, niestety wiem tylko tyle i nie wiem ile w niej siedzi. Dwa miesiące temu :old:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.