Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
scalono - surv
Jutro rano wezme znowu gram tego speeda, i zrobie zdjecie i jeszcze raz obczaje ten zapach. Niestety meth nigdy nie dostałem z jakimiś gownami zmieszanymi zawsze czyściutka jak łza nie wazne który kryształek wczuce do lufki zawsze wy*ierdoli w kosmos, a feta wiadomo w worku z 1000mg (1g) max 200 to czysta feta a reszta to giną czy to z produkcji czy to domieszane. A na zatkany nos wymyśliłem ze po prostu kupie tabakę miętowa i przed każdym kolejnym szczurem przeczyszcze sobie tabaka zatoki a potem jak sie zatka to tez tabaka
24 grudnia 2017arielpnk pisze: ja dwa razy dostalam coś żółtego, śmoerdziało niemiłosiernie aż zbierało się na wymioty. nie było typowego naspidowania, tylko mocny wjazd na serce:///
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.