Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Mirtazapina (15mg) + tramadol po raz pierwszy = ?
  • 4 / / 0
Zamuł minął dość szybko na dawce 45,teraz miałem
przerwe 2 tygodnie i w tym czasie znów spadła koncentracja i nastrój;/
Nasennie porównaniu do kwetiapin i zolpidemu -mirta wyszła najlepiej :)
Zapytam ogólnie:
Chciałbym dorzucić coś aktywizującego-coraz mniej wychodze do ludzi,myślenie stało się ociężałe ,skupienie sie na ksiazce dłuzej niz 30 minut to cud + trwale niski nastroj
Mam więc dylemat sertralina czy Wenlaflaksyna do tego lepiej?
Paro nie wchodzi w grę,nie chcę takiego zoobojętnienia o którym wielu tu juz pisało.
Zależy mi żeby nie kastrowało chemicznie xD
Doktorka nie pytam bo dopiero koniec stycznia a i tak daje mi leki na chybił trafił wiec wole zapytac was niz tego debila
  • 3455 / 1123 / 0
Moga pomoc w tym antydepy ale pewniejsza opcja sa niskie dawki amisulprydu.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 6 / 1 / 0
21 grudnia 2017sledz94 pisze:
Chciałbym dorzucić coś aktywizującego-coraz mniej wychodze do ludzi,myślenie stało się ociężałe ,skupienie sie na ksiazce dłuzej niz 30 minut to cud + trwale niski nastroj
Skupienie, energia, zdolność uczenia się i jak to mówisz aktywizacja to dopamina.
Może bupropion ? + nie przeszkadza w staniu na baczność "if you know what i mean" :3
Dobre rozwiązanie na chwile jak każdy antydepresant.
  • 4 / / 0
22 grudnia 2017panGalganek pisze:
21 grudnia 2017sledz94 pisze:
Skupienie, energia, zdolność uczenia się i jak to mówisz aktywizacja to dopamina.
Może bupropion ? + nie przeszkadza w staniu na baczność "if you know what i mean" :3
Dobre rozwiązanie na chwile jak każdy antydepresant.
dzieki galganek pomysle o nim :)
  • 454 / 39 / 0
Ile czasu po jednorazowym zażyciu 60mg mogę zjeść coś dzialajacego na serotonine, tak zeby mirtra nie wylaczyla dzialania?
  • 135 / 14 / 0
3-4 tygodnie (w moim przypadku MDMA)
Uwaga! Użytkownik Mendeleev nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 454 / 39 / 0
[mention]Mendeleev[/mention] serio aż tak długo po jednorazowym zażyciu? Myślałem że z tydzień starczy :(
  • 1 / / 0
Ja biore mirtazapine od niecalych dwoch tygodni, nie ma zadnej poprawy na razie, na poczatku szybko zasypialam po mircie, ale teraz nie moge spac w nocy, czy lek jest zle dobrany ? Pomozcie, no i jeszcze czy mirtazapina pomaga na nerwice lękowa czy tylko depresje ?
  • 1070 / 137 / 0
@Miska25 W jakiej dawce bierzesz i na co? Tylko na nerwicę?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.