20 grudnia 2017EjFinn pisze:A tam gadanie że w kosmicznej cenie. Czarnorynkowo DHC 90 dorwać idzie za 180 szekli, co wychodzi duzo bardziej oplacalnie niz antidole.19 grudnia 2017guccilui pisze: Problem z czystą, recepturową kodeiną jest taki, że jest ona w kosmicznej cenie, a i dostępność dla zwykłych ludzi znikoma jak nie prawie zerowa...
Leci karma za ciekawy eksperyment.
Also, nasz kochany chemik forumowy. Jedyny któremu mogę zaufać po kocie który mi przyrządził <3
Myslalem ze kode czystą bez parasyfów i paracetamolów :DD W takim razie przepraszam
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Użytkownik spytał, czy DHC dobrze jest pukać. Odpowiadam. Oczywiście, ze dobrze :)
kodeina sama w sobie jest jednak zbyt niebezpieczna, wyrzut histaminy jest znaczie większy niźli przy mofinie iv (zaczynałem od bardzo, baardzo małych strzałów a mimo to np. 30mg kodeiny wypieprza tyle samo histaminy co 150 mg morfiny. Choć faktycznie jest znacznie mocniej, ale odradzam - to proszenie się o problemy.
Co do DHC to to samo co @gazyfikacja plazmy, dodam tyko że ceny macie jakieś z dupy. W aptece 90mgx60t to jakieś 2 dychy ;)
Odradzam takie zabawy jak się nie wie co robi - można się łatwo przejechać i wylądować w miejscu, gdzie wcale byśmy być nie chcieli (oiom/cmentarz).
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.