Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Większość informacji na temat odurzania oraz nowości sie czerpię:
z hyperreal.info
1786
82%
z wikipedii
62
3%
od znajomi
146
7%
z innych żródeł
172
8%

Liczba głosów: 2166

ODPOWIEDZ
  • 404 / 40 / 0
To co w klimatach bywam czaszem,to granicą jest to kiedy zaczniesz sie kuć...Oni sami to mi mówili...Wtedy wszytko leci w kabel przynosisz amf 1g.a typy przez filter od szluga do strzyka pierdolniecie w kabel i normalnie widzisz u typa,że włosy na głowie i rekach sie jeżą...Ja w kabel nie biorę,a jak to widze,to nie mój cyrk...Droga jest podania ważna najlepiej to widać na podstawie kokainy,a craku...
  • 1509 / 223 / 0
W opio też wiadomo, że odczucia nieco inne, gdy bierze się p.o., a inne gdy w żyłę, ale generalnie to i tak opio, więc skręt będzie ten sam.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 404 / 40 / 0
Oczywiście widać to po USA jakie tablety robią spustoszenie,ale tak jak mówię ja się nigdy kułem,lecz każdy z kim nawijałem o tym a ta osoba się kuła mówiła że,przy opio droga podania ma duży wpływ...To nawet było widać po tych,którzy zaczynali od palenia browna dokonali potem inicjacji...Po prostu nie da się lepiej poczuć mocy,doznań,niż po zassaniu do wstrzyka krwi i jebniecia pompki...Nie wiem,ale nigdy nie widziałem,żeby ktoś po tym wszystkim wracał do palenia,do innej drogi podania,bo to orgazm jest ponoć...Sam tego doznałem,jak zajarałem lód,to wciąganie już to nie było to,bo to wejście pierdolniecie,ten kop z płuc prosto w mózg,ze ciężko sobie odmówić,było jest...
  • 8103 / 907 / 0
[mention]SIRPAWPIFIN[/mention]
Kiedy juz nie masz gdzie walic i.v. to nie pozostaje sie przerzucic na inna droge podania.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1509 / 223 / 0
Albo walić po tętnicach albo oczach...
  • 2925 / 243 / 0
Można jeszcze w pachwinę. Mnie się jeszcze nie udało jej namierzyć i chyba dobrze, słyszałem że srogie powikłania są po trochę dłuższym waleniu w to miejsce, więc się nie interesuje tym tematem zbytnio. A gdy wszystkie kable na rękach i nogach mam zajechane to po prostu przechodzę na inną ROA do czasu aż się instalacja zregeneruje (pomagam jej cepanem) - wtedy to znak że za grubo poleciałem i trzeba zwolnić tempo przynajmniej na trochę.
Dawny nick: tur3k
  • 1509 / 223 / 0
19 grudnia 2017tur3k pisze:
Można jeszcze w pachwinę.
Ja już założyłam ten scenariusz, gdy pachwina jest "wykorzystana".
19 grudnia 2017tur3k pisze:
A gdy wszystkie kable na rękach i nogach mam zajechane to po prostu przechodzę na inną ROA do czasu aż się instalacja zregeneruje (pomagam jej cepanem) - wtedy to znak że za grubo poleciałem i trzeba zwolnić tempo przynajmniej na trochę.
Ja pomagam sobie heparyną. [mention]Uroboros[/mention] polecał, za co mu z tego miejsca dziękuję. :)
  • 2925 / 243 / 0
Jak Heparyna to tylko od Toncia :-p A cepan ma jej najwięcej ze wszystkich maści na rynku, polecam.
  • 1509 / 223 / 0
Ale jebie cebulą. :*)
  • 2925 / 243 / 0
Jedząc Thiocodin też narzekałaś że niedobry ? ;] To ma działać, nie smakować. Podobno najlepsze lekarstwa są gorzkie, trochę prawdy w tym jest :old:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...