grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Nie do końca się z Tobą zgodzę. Diklazepam to bardzo długo działające benzo. Natomiast tak benzodiazepiny po prostu takie są. Trzeba z głową do nich podchodzić, są to leki, które subtelnie działają w zakresie pięciu profili działania, amatorzy w większości przypadków po prostu nie są w stanie wyczaić cienkiej linii terapia/rekreacja. Dodatkowo trzeba posiadać wiedzę, który profil działania dane benzo posiada w większym stopniu a które w mniejszym.
grenseal@tutanota.com
Tam siedzi mniej niz 1mg w tabsie
grenseal@tutanota.com
[mention]Kotei[/mention], w pewnym momencie przyszla partia, ktora znacznie zmienila smak (tabsy byly gorzkie, a lubilem je possac pod jezorem przez chwile; wczesniej byly bez smaku). profil dzialania rowniez sie zmienil i im podziekowalem. ze wzgledu na ostatnie akcje jakie sie dzieja z czarodziejem nie mam zamiaru wiecej od nich zamawiac i szczerze powatpiewam, ze znajduje sie tam diklazepam. odradzam zamawiania. podejrzewam ze mogl byc tam nawet klonazolam w minimalnej dawce, bo odpowiadal dzialaniu.
a szkoda, bo nie jestem w stanie znalezc zadnego vendora, ktory to opycha. idealnie w prochu.
profil dzialania wg mnie jest super, dziala dlugo i sa znane metabolity (lorazepam na sterydach IMO). przerazaja mnie wczesniejsze posty w temacie, w ktorym ludzie pisza ze nie dziala. dla mnie pol tabsa (wiec 1 mg) dawalo naprawde zadowalajace efekty, przy czym nie zalezalo mi na zeszmaceniu sie.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.