grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
Nie do końca się z Tobą zgodzę. Diklazepam to bardzo długo działające benzo. Natomiast tak benzodiazepiny po prostu takie są. Trzeba z głową do nich podchodzić, są to leki, które subtelnie działają w zakresie pięciu profili działania, amatorzy w większości przypadków po prostu nie są w stanie wyczaić cienkiej linii terapia/rekreacja. Dodatkowo trzeba posiadać wiedzę, który profil działania dane benzo posiada w większym stopniu a które w mniejszym.
grenseal@tutanota.com
Tam siedzi mniej niz 1mg w tabsie
grenseal@tutanota.com
[mention]Kotei[/mention], w pewnym momencie przyszla partia, ktora znacznie zmienila smak (tabsy byly gorzkie, a lubilem je possac pod jezorem przez chwile; wczesniej byly bez smaku). profil dzialania rowniez sie zmienil i im podziekowalem. ze wzgledu na ostatnie akcje jakie sie dzieja z czarodziejem nie mam zamiaru wiecej od nich zamawiac i szczerze powatpiewam, ze znajduje sie tam diklazepam. odradzam zamawiania. podejrzewam ze mogl byc tam nawet klonazolam w minimalnej dawce, bo odpowiadal dzialaniu.
a szkoda, bo nie jestem w stanie znalezc zadnego vendora, ktory to opycha. idealnie w prochu.
profil dzialania wg mnie jest super, dziala dlugo i sa znane metabolity (lorazepam na sterydach IMO). przerazaja mnie wczesniejsze posty w temacie, w ktorym ludzie pisza ze nie dziala. dla mnie pol tabsa (wiec 1 mg) dawalo naprawde zadowalajace efekty, przy czym nie zalezalo mi na zeszmaceniu sie.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.