...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 463 / 10 / 0
macie złe podejscie, za bardzo sobie wyolbrzymiacie ten problem. ja po 5 latach jarania podszedłem d tego na luzie zamiast sie spinac i plakac, a teraz pale duuuzo, dduuuzo rzadziej z ciagla tendencją spadkową
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Kijowa ta ksiazka ("Simple Effective Way to Control Cannabis"), nie ma polowy stron i jak juz do czegos waznego dochodzi to jest napisane, ze strony nie naleza do podgladu. Poza tym z tego co zrozumialem, to wyjasnia ona jak skonczyc palic bake, a tego bym nie chcial ;) Ja chce tylko rzadziej, bo jak jest siano to dosyc czesto jestem zrobiony ;D
Feel free. Of me.
  • 565 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: FreeOfMe »
Kijowa ta ksiazka ("Simple Effective Way to Control Cannabis"), nie ma polowy stron i jak juz do czegos waznego dochodzi to jest napisane, ze strony nie naleza do podgladu. Poza tym z tego co zrozumialem, to wyjasnia ona jak skonczyc palic bake, a tego bym nie chcial ;) Ja chce tylko rzadziej, bo jak jest siano to dosyc czesto jestem zrobiony ;D
Feel free. Of me.
  • 413 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
więc skoncz na jakis czas aby potem powrócić do 'od czasu do czasu'
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 413 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
więc skoncz na jakis czas aby potem powrócić do 'od czasu do czasu'
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 300 / 6 / 0
ja pierdole nie myslalem ze tak ciezko bedzie odstawic jaranie :nuts:
od kiedy nie pale (jakies 2 tyg - oprocz wczoraj :-p ) zaczalem jarac szlugi i chlac browary %-D
wczensiej jak sie spalilem to nie moglem myslec o szlugach a i browar srednio wchodzil
trawa jest jednak zajebista na wszystko :)
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2009 przez INeedMoney, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 300 / 6 / 0
ja pierdole nie myslalem ze tak ciezko bedzie odstawic jaranie :nuts:
od kiedy nie pale (jakies 2 tyg - oprocz wczoraj :-p ) zaczalem jarac szlugi i chlac browary %-D
wczensiej jak sie spalilem to nie moglem myslec o szlugach a i browar srednio wchodzil
trawa jest jednak zajebista na wszystko :)
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2009 przez INeedMoney, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.youtube.com/watch?v=L7ap4o_zYJo&feature=related
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Im dłużej sie pali to tym trudniej odstawic i faza już nie to co kiedyś. Jak zaczynałem palic to faza była zajebista a trzeźwośc normalna a po 2 latach palenia dzień w dzień trzeźwośc była chujowa a faza normalna. Na całe szczęście udało mi sie skończyc nałogowo palic i teraz to tylko w weekendy i o dziwo pomogła mi w tym benzydamina :nuts:
  • 186 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chem1st »
Im dłużej sie pali to tym trudniej odstawic i faza już nie to co kiedyś. Jak zaczynałem palic to faza była zajebista a trzeźwośc normalna a po 2 latach palenia dzień w dzień trzeźwośc była chujowa a faza normalna. Na całe szczęście udało mi sie skończyc nałogowo palic i teraz to tylko w weekendy i o dziwo pomogła mi w tym benzydamina :nuts:
  • 755 / 19 / 0
ej wiesz trombka, ja po miesiacu absolutnej [ prawie %-D ] abstynęcji chcialem zaczac od czasu do czasu.
kurwa, mam sklonnosc no i chój. sklonnosc do przeciagania i do odkladania na potem. cokolwiek by to nie byo ;)
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli

Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.