Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
Czy w Dusseldorfie na ulicy bezproblemu można dostać dobrą ketaminę ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 123 / 10 / 0
^ pewnie nie. wogole skąd taki pomysł, że ketamina lata po ulicach?
no w uk moze tak być, że ktoś ma, ale w innych miejscach nie spodziewałbym się powszechnie dostępnej kety.
  • 486 / 27 / 0
Na ulicy nie znajdziesz tu kety.
ciris@tutanota.com
  • 1066 / 158 / 0
to lipa a jeśli ci co rzucają na Dusseldorf mają MDMA, koke,grzyby, trawe to jest szansa że Kete bedą mieli ? mam na myśli większych kolesi niż ci uliczni ssprzedawcy ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 18 / / 0
Siema, jest ktos ogarniety i w miare ogarniety z okolic Hamburga? Jak z dostepnoscia specyfikow zza lady? Chetnie bym sie z kims zakumplowal, bo niedlugo zjezdzam do rodziny na swieta z UK, a tak czegos nie spalic albo nie zjesc to troche lipa. Pozdrawiam, Iza Malysz.

A i jeszcze jedno mordeczki, jak jest generalnie z dostepnoscia koko w Niemczech? W jakich landach najlepiej szukac, na co uwazac, czego sie spodziewac i po ile mniej wiecej chodzi? Jestem tez zainteresofany siermieznym mefedronem, najlepiej klasycznym 4mmc, o ile ludzie jeszcze maja do tego dojscia, bo w Polsce nadal po niektorych rejonach lata bez problemu.

Niech jakis mily moderator scali posty, dziekuje :)
  • 5 / 1 / 0
okolice dortmundu, ktoś coś?
  • 96 / 7 / 0
tupacwhite pisze:
Siema, jest ktos ogarniety i w miare ogarniety z okolic Hamburga? Jak z dostepnoscia specyfikow zza lady? Chetnie bym sie z kims zakumplowal, bo niedlugo zjezdzam do rodziny na swieta z UK, a tak czegos nie spalic albo nie zjesc to troche lipa. Pozdrawiam, Iza Malysz.

A i jeszcze jedno mordeczki, jak jest generalnie z dostepnoscia koko w Niemczech? W jakich landach najlepiej szukac, na co uwazac, czego sie spodziewac i po ile mniej wiecej chodzi? Jestem tez zainteresofany siermieznym mefedronem, najlepiej klasycznym 4mmc, o ile ludzie jeszcze maja do tego dojscia, bo w Polsce nadal po niektorych rejonach lata bez problemu.

Niech jakis mily moderator scali posty, dziekuje :)
Jestem jestem ale od 2 tyg... I jak narazie to lipa :/ daj znać jakbys złapał jakiś kontakt :)
  • 18 / / 0
Nie no, ja to dopiero kolo swiat cos bede wiedzial , ale dam znac w razie czego takze sprawdzaj w miare czesto ten temat.
  • 6 / / 0
13 sierpnia 2017Fister pisze:
Przeprowadziłem się do Niemczech. Nordrhein-Westfalen, ktoś coś?
Ja również z NRW udało Ci się coś znaleść?
Od 4 lat w DE na przymusowym detoksie
  • 18 / / 0
Tam chyba latwiej bo blizej NL.
ODPOWIEDZ
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.