Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 84 / 6 / 0
@Hexe jestem w pracy i mam rozkmine. A te insulinowki nie maja igieł na stale, tylko oddzielnie, ale ich nie widzę, dlatego pytam xD tak, one są boskie.
Alkohol, heroina, kokaina.
  • 1509 / 223 / 0
Czaję. Ale wydaje mi się, że to uniwersalne mają "wejście". Aż sobie wrzuciłam w wyszukiwarkę, bo autentycznie nigdy insulinówki nie używałam i jeśli to są te, które się nabija oddzielnie to powinny wejść. Moja siostra dostaje leki, które mają takie kosmiczne insulinówki z takim mega tłokiem w dziwnym kształcie i z zamontowanymi igłami już i wydaje mi się, że one też by się nadawały, gdyby nie to, że są właśnie przytwierdzone na stałe.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 84 / 6 / 0
@hexe a więc tak, igla od insulinowki pasowała jak ulał :cool: Metoda na zimno, w pięciu ml soli fizjologicznej rozpuscilem pokruszoną na (jebany) pył jedną tabletkę OxyContin 80 mg, wcześniej dokładnie zmyłem otoczke. Roztwór liczył dokładnie pięć mililitrów, uprzednio zwilzylem filtr od papierosa resztkami soli. Klarowny i czysty jak woda. Igielka oczywiście bajeczna wiec trafiłem bez problemu. Jestem bardzo usatysfakcjonowany z dzialania. Zastanawiam sie jednak nad tym, czy aby wszystko dobrze rozpuscilem? Mieszalem długo, ale sporo okruchow, a raczej pylu zbitego w okruchy, zostało i nijak nie dało sie ich rozpuścić. Jak myślisz, czy była to raczej masa tabletkowa? Czy cos tam jeszcze pozostało?
Alkohol, heroina, kokaina.
  • 1509 / 223 / 0
02 października 2017Quepasa pisze:
@hexe a więc tak, igla od insulinowki pasowała jak ulał :cool: Metoda na zimno, w pięciu ml soli fizjologicznej rozpuscilem pokruszoną na (jebany) pył jedną tabletkę OxyContin 80 mg, wcześniej dokładnie zmyłem otoczke. Roztwór liczył dokładnie pięć mililitrów, uprzednio zwilzylem filtr od papierosa resztkami soli. Klarowny i czysty jak woda. Igielka oczywiście bajeczna wiec trafiłem bez problemu.
No to gratuluję zabiegu. :D
Jestem bardzo usatysfakcjonowany z dzialania.
Kurde, mnie jednak majeczka bardziej satysfakcjonowała. Nie wiem czego to kwestia. Czekania aż walnie i nagle takie zaskoczenie, że jest czy co? Nie wiem, po prostu wolałam jak czuję za każdym wjebywanym milimetrem, że to mi płynie, a nie po kilkudziesięciu sekundach.
Zastanawiam sie jednak nad tym, czy aby wszystko dobrze rozpuscilem? Mieszalem długo, ale sporo okruchow, a raczej pylu zbitego w okruchy, zostało i nijak nie dało sie ich rozpuścić. Jak myślisz, czy była to raczej masa tabletkowa? Czy cos tam jeszcze pozostało?
No jak na zimno to normalne. Jak byś podgrzał to by się wszystko pięknie rozpuściło na tę klarowną ciecz już na łyżce/chochli/niewienaczymtorobiłeś. Ale ponoć metoda na zimno bezpieczniejsza jak już czytałam kilka stron wcześniej. Także no, udanych lotów. :*)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 39 / 14 / 0
Celem uzupełnienia info o dostępnych na naszym rynku preparatach w ślad za ukochanym naszym ministrem zdrowotności uprzejmie donoszę, możecie wypisywać/prosić o recepty na:
  • Accordeon (5, 10, 20, 40 i 80 mg)
  • Oxecontin (5, 10, 20, 40 i 80 mg)
  • Oxydolor (5, 10, 20, 40 i 80 mg)
  • Rebelton (5, 10, 20, 40 i 80 mg)
A jeśli jesteście ubezpieczeni to na chwilę obecną cena za ryczałtową Rp. na 1 opakowanie 80mg to w kolejności od najtańszych:
Rebelton 60 szt. = 6,83 PLN
Accordeon 100 szt. = 11,38 PLN
Oxydolor 60 szt. = 100,95 PLN
OxyContin 600. = 115,69 PLN
pisz... pisz.. czasem nawet czytam: ala1ma@Safe-mail.net
  • 235 / 4 / 0
Jak to w koncu jest z tymi oxydolorami? Da sie przerobic do iv bez ponadprogramowej filtracji? Bo wszedzie tylko oxydolory maja, a jakos oxycontinow nie moge spotkac.
  • 657 / 93 / 0
ja przerabiałem, roztwór nieco mętny, ale dał się pukać, tylko tabsy kurewsko twarde, nie gniec na łyżce bo wyskoczy, lepiej w pozaginanej kartce
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 235 / 4 / 0
@up
A to mi nie przeszkadza bo nigdy niczego łyżką nie rozgniatam, tylko do samarki/kartki i rozgniatam takim czymś, co się pod drzwi kładzie, żeby się nie zamykały. Więc z tym nie powinno być problemu, ale czy w tych oxydolorach po przeróbce, nie robi się dużo strat? Taka 80 -siątka (albo ilość jaką braleś/aś) klepała tak jak 80-tka? A, no i jeszcze, czy roztwór był dalej mętny po przefiltrowaniu czy tylko przed? Bo filtrowałeś/aś normalnie, filterkiem z papierosa/watą?
  • 657 / 93 / 0
mętny był nawet po, ale nie glutowaty, czy jakieś większe straty były to Ci nie powiem, rzadko oxydolory miewałem, nie zauważyłem różnicy. zresztą leciałem ciągiem i jak strzelałem, to nigdy nie było tak, że na czysto, zawsze coś tam wczesniej zapodane jeszcze działało, więc ciężko mi powiedzieć
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 1 / 0

Accordeon 100 szt. = 11,38 PLN

Ze względów ekonomicznych od dłuższego czasu jadę na Accordeon 80 per oral. A może by to dało się puknąć raz na jakiś czas? Macie jakieś doświadczenia w tej materii?
ODPOWIEDZ
Newsy
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.