Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 27 / 2 / 0
Miałem takie w lipcu nie polecam słabe jedyna opcja to 5 na raz
  • 94 / 7 / 0
30 listopada 2017Tester619 pisze:
Miałem takie w lipcu nie polecam słabe jedyna opcja to 5 na raz
rolexy czy euro?
  • 1 / 1 / 0
[ external image ]

Ktoś coś? Lokalizacja Pomorze. Podobno w kwietniu były popularne w Krakowie.
  • 8 / 1 / 0
Witam wszystkich czy wiecie może coś więcej na temat tych różowych € ? Prosił bym o opinię i pomoc ..

http://images.tinypic.pl/i/00949/u62uhmezozmh.jpg
  • 922 / 276 / 0
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 8 / 1 / 0
Dzięki za odpowiedź z tego wynika że te tablety mają ok 150 -200 niby. Jak dla mnie to mega kosa wiec w weekend przetestuje 1/2 tego euro i zobaczymy jak sie bedzie nutka wkrecac na baletach . Pozdrawiam ;)
  • 466 / 10 / 0
30 listopada 2017CzlowiekMargaryna pisze:
[ external image ]

Ktoś coś? Lokalizacja Pomorze. Podobno w kwietniu były popularne w Krakowie.
jadlem to w wlkp takie se, nawet dobre ale małpki lepsze :gun:
  • 42 / 3 / 0
Ktoś coś słyszał o takim wynalazku jak zielone, okrągłe glocki? Rejon: Kraków. Podobno mocne (260 mg) na MDMA, ale to niepotwierdzone info...

scalam - JSC
Ja dorzucę:
Różowe, okrągłe playboye, na MDMA (sprawdzone markizem oraz samym sobą :D), na wadze jakieś 215mg, zawartość emki oszacowałbym na około 150 mg. Kraków.
Leśne bizony nie odwrócą wzroku, jeśli w twoich myślach będzie krzak.
  • 89 / 18 / 0
Nazwa: Niebieskie Maserati
Kolor: Niebieskie z białymi plamkami
Kształt: Okrągłe, grube. Brak podziałki z tyłu.
Logo: Maserati Trident (wypukłe)
Gdzie kupione: Lbn
Kiedy kupione: w tę środę
Sposób przyjęcia: oralnie

Opis działania: 16:40 (T) - Zarzucamy po połówce we trzech.
T + 40 - Zaczyna wchodzić. Muszę się położyć. Jest mi słabo.
T + 50 - Jest bardzo ciężko. Bardzo mi gorąco. Trochę ciężko oddychać. Jestem blady i mam sine oczy. Całe
pomieszczenie widzę jakby przez mgłę. Obawiam się, że tak ma wyglądać całe działanie. Przykro mi z tego
powodu. Zaczynam myśleć jak opchnąć 3 połówki komuś.
T+60 - Zaczyna się właściwe działanie Mki. wszystkie problemy z ładownia odchodzą w niepamięć ustępując miejsca
euforii, empatii i chęci do tańca. Jest super!!! Dorzucamy po drugiej połówce. Kolegę łapie na ok. 1 minute
krzywa faza, ale go wyciągamy zmianą piosenki :)
T + 4h - Puszcza. Bardzo chce się dorzucić albo chociaż dopalić mj. Zaczynamy poszukiwania palonka.
T + 7 h - Palimy 4 bonga praktycznie pod rząd. Pojawiają się delikatne halucynacje i kolorowe tekstury przypominające
te z tryptaminowych podróży. Kolega widzi nawet smoka na ścianie xd
T + 11 h - kładziemy się spać skopceni jak świnie z wirującym jeszcze obrazem i kolorowymi teksturami w oczach.
CEV-ów brak. Snów również. Na drugi dzień standardowa zwała.

Ocena działania: 7/10

Dodatkowe komentarze: Wyniki z pillreports ---> https://pillreports.net/index.php?page= ... e+maserati
Większość jest z USA, więc wątpię, żeby miały coś wspólnego z tymi z Lbn-u.
Test Ehrlicha (nie mam już Mecke ani Marquis'a) - od bezbarwnego do żółtego wpadającego w zieleń po
60 sekundach. Dziwne w działaniu wydawało mi się to, że chce się trochę leżeć. U mnie talerz miał ciężkie
wejście - myślałem, że stracę przytomność. Podejrzane było też to, że jak już puszczało, zrobiliśmy się
wszyscy baaardzo senni. Można było zasnąć jak dzieciątko już po 23:00 a łyknęliśmy je o 16:40.
Po dopaleniu
kilku bongosów pojawiły się wielobarwne tekstury na ścianach, trochę przypominające te z tryptamin (!) a
chwilami nawet schizy (wrażenie czyjejś obecności, złudzenia optyczne i akustyczne, lekkie halucynacje, "Ej
stary mówiłeś coś? Nie. To czemu słyszałem, że ktoś mówi?" ). Nie wiem co w tym siedzi oprócz klasycznej Mki.
Uwaga! Użytkownik janekowalski83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Jadł ktoś może zielone heinekeny ? Wpadłem w posiadanie paru sztuk :)
Zablokowany
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.