Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 5985 / 1237 / 43
Level 1.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 26 / 1 / 0
Zamówiłem rok temu w holandii 5f akb 5g i kierownik obozu wezwał pały i otworzyli paczkę :D powiedzieli że stara feta, mała ilość nie do handlu i nie mogą nic z tym zrobić

@cebex Mieszkałem trochę w Belgii w Zutendaal, 15km od maastricht jeździłem rowerkiem do cofeeshopa :D z mojego miasta był autobus do maastricht
Uwaga! Użytkownik Ekstremalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 14 / 0
Byłbym wdzięczny za jakiekolwiek info, w jaki sposób dostać w NL na szybko antydepresanty typu SSRI(najlepiej paroksetyna, ale nie pogardzę czymś innym). Wymyśliłem sobie odstawienie tego po latach brania i zrobiło się niefajnie, a ogarnięcie zdalne z Polski trochę potrwa.

Ktoś pytał o leki z kodą - są syropy w Kruidvacie o nazwie Natterman Extra Sterk Bronchicum, nie mogę znaleźć w necie ile w niej kody, kiedyś w sklepie stacjonarnym patrzyłem, ale już nie pamiętam, kojarzę tylko że te 3 butle to ciut za mało. Zupełnie to nieopłacalne, zwłaszcza że w stacjonarnych kosztuje to 9 euro. Jak ktoś chce leczyć skręta to tylko Kratom jest łatwo dostępny, zwłaszcza ceny w niektórych smartshopach są bardzo atrakcyjne za większe ilości :-)
  • 1 / / 0
a bilety do holandii ryanairem coraz tańsze....chyba trzeba się wybrać
  • 863 / 123 / 5
topic58802.html
HOLANDIA - skazani na złoty strzał

Warto zerknąć , dodać coś od siebie.
Pzdr
TJ
[ external image ]
  • 6 / / 0
07 listopada 2017TiJaz pisze:
1-2e , czasem mniej. Zależy od typa. W detalu 3-3.50
ścierwo ( pasta - amph ) - 1e\60ct przy 100g
koks - 45\50e ( detal )

Południe - Noord Brabant
Cena i dostępność aktualna...?
Od 4 lat w DE na przymusowym detoksie
  • 6 / / 0
02 listopada 2017cebex pisze:
Hmm mieszkam w Maastricht nie ma tam zadnych polskich lekarzy ;(
Mam podbic do rodzinnego i powiedziec ze ptorzbuje leku na Parkinsona przez roslego zdrowego chlopa?

Czy jakos taktycznie ze mialem kiedys w Polsce i mi pomagala na samopoczucie etc?
Mail pomogę :)
  • 863 / 123 / 5
[mention]dawg0r[/mention]
Tak. Nie warto brać kilka szt piguł, tak samo jak ścierwa.
Setka ścierwa minium - wtedy wychodzi ok. 100\90e
Dobre ziółko , za które w kofie zapłacisz 12e - 6-8e u dobrych ludzi.
[ external image ]
  • 6 / / 0
15 grudnia 2017TiJaz pisze:
[mention]dawg0r[/mention]
Tak. Nie warto brać kilka szt piguł, tak samo jak ścierwa.
Setka ścierwa minium - wtedy wychodzi ok. 100\90e
Dobre ziółko , za które w kofie zapłacisz 12e - 6-8e u dobrych ludzi.
Daj mi kontakt do Ciebie, chce spytac o szczegoly takie jak jakosc czy wyglad.

edit by stteetart
  • 863 / 123 / 5
@up

Zakaz handlu na forum.
Nie dogadamy się kolego. Jak również z nikim innym przez to forum się nie będziesz dogadywać.
Przeczytaj regulamin.

Z fartem
TJ
[ external image ]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.