Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
Niebieskie Armani ktoś próbował?
Nieźle dają na banie i strasznie wolną wchodzi pizda, zarzuciłam pierwszą około 22, a drugą około 23, i po 0,5 h weszły mi oba, trochę nie ogarniałam o co chodzi q ręce same mi chodziły, ktoś wie na czym to, na pewno nie na MDMA :-/
  • 5 / / 0
Możesz dokładniej mi wytłumaczyć jak piguła z tej substancji zadziała ?
  • 89 / 18 / 0
Niebieskie Maserati kupione dziś w Lbn. Ktoś coś wie?
Na pillreports jest ich sporo, ale prawie wszystkie z USA i żadna z nich nie zauważyłem, żeby miała wypukłe logo maserati.
Są okrągłe, dość grube, raczej standardowy niebieski (ani blady ani ciemny) z białymi plamkami. Brak podziałki z tyłu.
Jak wrócę na chatę to sprawdzę testem erlicha i napiszę, ale więcej testów nie mam więc nie sprawdzę dokładniej co tam może być...
Uwaga! Użytkownik janekowalski83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
28 listopada 2017OdwiertKorzenny pisze:
Jedynki, te zielone diabły to prawdopodobnie 4-HO-MiPT
Nie ma w nich MDMA ?
  • 10 / / 0
Różowe playboy'e? Ktoś słyszał?
  • 113 / 21 / 0
Witam
Ktoś kiedyś jadł extazy z smartschopa? Czy w ogóle nie warto sobie głowy zawracać?
  • 2198 / 366 / 0
Obczaj ''Herbal XTC'' z kanału DrugsLab

dupy nie urywa
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 19 / 3 / 0
29 listopada 2017RadIoX pisze:
Różowe playboy'e? Ktoś słyszał?
We wrześniu o nich słyszałem na Pomorzu, podobno eMka ok 140mg - lajtowe.
  • 94 / 7 / 0
jakies info na temat rozowych rolexow?
  • 14 / / 0
Zielone euro- ktoś coś wie o nich? Przekopalem trochę wstecz wątek, ale nic nie znalazłem.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.