Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Nieźle dają na banie i strasznie wolną wchodzi pizda, zarzuciłam pierwszą około 22, a drugą około 23, i po 0,5 h weszły mi oba, trochę nie ogarniałam o co chodzi q ręce same mi chodziły, ktoś wie na czym to, na pewno nie na MDMA :-/
Na pillreports jest ich sporo, ale prawie wszystkie z USA i żadna z nich nie zauważyłem, żeby miała wypukłe logo maserati.
Są okrągłe, dość grube, raczej standardowy niebieski (ani blady ani ciemny) z białymi plamkami. Brak podziałki z tyłu.
Jak wrócę na chatę to sprawdzę testem erlicha i napiszę, ale więcej testów nie mam więc nie sprawdzę dokładniej co tam może być...
28 listopada 2017OdwiertKorzenny pisze: Jedynki, te zielone diabły to prawdopodobnie 4-HO-MiPT
Ktoś kiedyś jadł extazy z smartschopa? Czy w ogóle nie warto sobie głowy zawracać?
29 listopada 2017RadIoX pisze: Różowe playboy'e? Ktoś słyszał?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.