Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
Niebieskie Armani ktoś próbował?
Nieźle dają na banie i strasznie wolną wchodzi pizda, zarzuciłam pierwszą około 22, a drugą około 23, i po 0,5 h weszły mi oba, trochę nie ogarniałam o co chodzi q ręce same mi chodziły, ktoś wie na czym to, na pewno nie na MDMA :-/
  • 5 / / 0
Możesz dokładniej mi wytłumaczyć jak piguła z tej substancji zadziała ?
  • 89 / 18 / 0
Niebieskie Maserati kupione dziś w Lbn. Ktoś coś wie?
Na pillreports jest ich sporo, ale prawie wszystkie z USA i żadna z nich nie zauważyłem, żeby miała wypukłe logo maserati.
Są okrągłe, dość grube, raczej standardowy niebieski (ani blady ani ciemny) z białymi plamkami. Brak podziałki z tyłu.
Jak wrócę na chatę to sprawdzę testem erlicha i napiszę, ale więcej testów nie mam więc nie sprawdzę dokładniej co tam może być...
Uwaga! Użytkownik janekowalski83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
28 listopada 2017OdwiertKorzenny pisze:
Jedynki, te zielone diabły to prawdopodobnie 4-HO-MiPT
Nie ma w nich MDMA ?
  • 10 / / 0
Różowe playboy'e? Ktoś słyszał?
  • 113 / 21 / 0
Witam
Ktoś kiedyś jadł extazy z smartschopa? Czy w ogóle nie warto sobie głowy zawracać?
  • 2242 / 374 / 0
Obczaj ''Herbal XTC'' z kanału DrugsLab

dupy nie urywa
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 19 / 3 / 0
29 listopada 2017RadIoX pisze:
Różowe playboy'e? Ktoś słyszał?
We wrześniu o nich słyszałem na Pomorzu, podobno eMka ok 140mg - lajtowe.
  • 94 / 8 / 0
jakies info na temat rozowych rolexow?
  • 14 / / 0
Zielone euro- ktoś coś wie o nich? Przekopalem trochę wstecz wątek, ale nic nie znalazłem.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.