Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 1042 / 150 / 0
Nie do końca na temat mango, ale ogólnie owoców. Jak dla mnie przepyszne są jabłka gdy jestem / byłem pod wpływem mj tudzież kanna. Właśnie smakują jak jakiś rajski owoc choć zwykle ich nie jadam, nie lubię.
  • 564 / 52 / 0
A sorbet mango w formie lodów? [emoji14]
Predzej martwy niz slaby
  • 2199 / 366 / 0
Napewno smaczny dodatek, na fazie smakuje świetnie.
Jak mango działa, to i to powinno
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 564 / 52 / 0
OdwiertKorzenny pisze:
Napewno smaczny dodatek, na fazie smakuje świetnie.
Jak mango działa, to i to powinno
Wrecz cuownie!
Predzej martwy niz slaby
  • 6 / / 0
ide kupić mango hahaha
  • 89 / 18 / 0
Och kurwa naprawdę działa!
Uwaga! Użytkownik janekowalski83 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Właśnie zjadłem dwa bardzo dojrzałe owoce mango, mam stuff coś typu "Afrykański poskramiacz" (z wyglądu nie powala, ale nie jednego zwali z nóg) teraz czekam 40min i lecę na księżyc. Jak wyląduję to dam znać czy podróż przebiegła pomyślnie :diabolic:
Uwaga! Użytkownik Gibi420 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
12 lutego 2018Gibi420 pisze:
Właśnie zjadłem dwa bardzo dojrzałe owoce mango, mam stuff coś typu "Afrykański poskramiacz" (z wyglądu nie powala, ale nie jednego zwali z nóg) teraz czekam 40min i lecę na księżyc. Jak wyląduję to dam znać czy podróż przebiegła pomyślnie :diabolic:
I co stary, chyba nie wylądowałeś pomyślnie :/
  • 181 / 13 / 0
Potwierdzam mango działa.Jarałem przez baardzo dłuższy okres codziennie.I dzisiaj zjadłem mango po czym 1h po zjedzeniu zajarałem 2 lufy.I efekt jest kolosalny naprawdę :liść:
  • 233 / 99 / 0
Mango działa, spoko. Tylko niestety psuje tolerancję i jutro bez tego mango będziesz musiał spalić dwa razy więcej żeby poczuć się tak samo.
What you smoking?
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.