Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
chciałabym zapytać o działanie 4-HO-MET'a przy stosowaniu arypiprazolu. Próbowałam już 3 razy hometa i za każdym razem (przed innymi fenylami czy tryptaminami też) odstawiałam leki na okres około 2 tygodni (ale przyjmowałam wtedy SSRI) i miałam świetne doświadczenia z tą substancją. Minęło kilka lat, zmienili mi diagnozę i leki. O arypiprazolu wiem mało w połączeniu z psychodelikami. Jedyne czego się doszukałam na jednym angielskim forum to informacja, że być może homet nie zadziała. Chciałabym uzyskać więcej informacji, jeśli ktoś odnajduje się w temacie.
POLECAM jednak po pierwszym tripie uznałem że dalsze tripowanie nie ma sensu, niegdyż to bardzo ciekawy narkotyk i wole sobie go odstawić na jakieś ciekawsze momenty jak na przykład jakaś super imba. Ostatni raz kiedy zdecydowałem się to wciągnąć, byłem w klubie, efekt był zupełnie inny(na co miał wpływ inne narkogówna które zarzucałem i wciągałem przez całą noc), nie pamiętam zbyt wiele ale wyrwałem sobie dziewczyne co było bardzo dziwne niegdyż robiłem wtedy combo z Xtc, kryształem mdma, fetą i dużo zielonego, kompletny blackout jednak na drugi dzień miałem niezłą niespodzianke w skrzynce z wiadomościami.
Jeszcze raz polecam, jednak nie dla amatorów i nie przy tych dawkach, zarzucałem już wiele gówien w różnych ilościach i nic mnie tak nigdy nie pokopało jak 30mg mahometa, nawet 2 liście LSD przy moim czwartym tripie LSD nie kopnęły mnie tak mocno jak mahomet. W sumie to tyle, miłego tripowania ^_^
bardzo ciekawe wizuale, lekkość fizyczna, ciekawe odczucia.
Interesująca substancja.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.