Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 837 / 78 / 0
Nie mogę wejść na czat. Pojawia się tylko szara strona. Z tego co wyczytałem wygląda to jakbym dostał bana? Tylko, że nie byłem na tym czacie ani razu :-D . Także ten.
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 96 / 16 / 0
16 listopada 2017ControlPoliToxy pisze:
Tylko, że nie byłem na tym czacie ani razu :-D . Także ten.
Byłeś na czacie 31 sierpnia. Nie wiem czemu masz bana, ale mówienie nieprawdy nie pomaga w takich sprawach.
  • 837 / 78 / 0
up LOL
Nigdy nie udało mi się wejść na czat, bo zawsze wyskakuje jedynie szara strona i nic więcej
Who Jah bless, let no man curse
?Are you dreaming?
I Never Asked For This
Wszystkie moje posty to fikcja literacka.
  • 96 / 16 / 0
Jak chcesz się pospierać w tej kwestii to zapraszam na czat, bo bana już nie masz.
  • 8 / 1 / 0
05 listopada 2017Pjaq pisze:
Nie wiem o czym ty piszesz.
Jeszcze ruro pierdolona za pół worka maczany łżesz

WARN. Panu już dziękujemy, na unban nie ma co liczyć. - surv
  • 10 / 1 / 0
16 listopada 2017ControlPoliToxy pisze:
Nie mogę wejść na czat. Pojawia się tylko szara strona. Z tego co wyczytałem wygląda to jakbym dostał bana? Tylko, że nie byłem na tym czacie ani razu :-D . Także ten.
Mam identyczną sytułacje jak kolega u góry... prosze o pomoc
Uwaga! Użytkownik Duro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 16 / 0
@Duro nie widzę Cię na liście banów. Jest taka możliwość, że miałeś 0 postów jak próbowałeś wejść na czat, a wymagane jest 1. Teraz widzę, że masz jakieś posty, to może już możesz?
  • 10 / 1 / 0
nie wpuszcza mnie dalej
Uwaga! Użytkownik Duro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 96 / 16 / 0
@Duro to niestety nie wiem o co chodzi. Porusz problem w czat-t44019.html
  • 456 / 14 / 0
dobra kurwa panowie,wszyscy wiemy ze moj ban to prywata a powody to zenada o ktorej nie wspomnie, taki akt dobrej woli z mojej strony. jak bym mial czas i energie to bym to inaczej rozwiazal ale nie chce mi sie pierdolic wiec skonczmy cyrk i nie wchodzmy sobie w droge bo mam zla strone i jest kurwsko brzydka i nie znosi malostkowych zlosliwosci
Uwaga! Użytkownik Czarli Czarnuch jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.