Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 702 / 58 / 0
Odnośnie MDPHP w krysztale to jest to bardziew.
Znajomy znajomego to spróbował tych kryształów i poźniej pyta się, czy jest puder.
Na odpowiedź, że nie ma pudru już się nie odezwał.
  • 280 / 20 / 0
no to w krysztale chyba ponad tydzień mi się nie chciało rozpuścić w wodzie xdddddddddddd
  • 1876 / 194 / 0
Kryształ to kurwa syf

Ja pierdole w ogóle nie klepie

Do dyskusji na temat źródeł jest dział sprzedawcy. MrRabbit
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 479 / 15 / 0
niestety muszę potwierdzić.
ten krystaliczny proch, który teraz spada z kosmosu ma się nijak do dużych kryształów sprzed kilku miesięcy, które działały jak brat bliźniak MDPV.
nie wiem co teraz ładują jako MDPHP, ale działa słabo i mam nadzieję, że nie jest to neurotrutka na szczury.

Jest jakieś inne źródło legitnego MDPHP?
Król Jest Tylko Jeden
  • 1876 / 194 / 0
Szatan miał, no ale :( [*]
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 479 / 15 / 0
Żeby wyeliminować opcję, że dostałem ten sam sort co kilka miesięcy temu tyle, że z np. dna wora dlatego w postaci prochu przemieszanego z małymi kryształami (wiadomo, każdy chciałby kupować substancję jako pojedynczy monokryształ, no ale to są jednak fantazje) to zrobiłem drugie podejście.

Przesiałem ten krystaliczny proch wyłuskując największe kryształy - bo jeśli to np. tłuczone kryształy MDPHP pomieszane z jakimś powiedzmy PV8 w prochu to może da się wyciągnąć to MDPHP.
Skruszyłem tych najładniejszych kryształów łącznie jakieś 140 mg i przerobiłem w ok. 4h.
Niestety nie pokrywa się to z działaniem, ani dawkowaniem Oryginalnego sortu, który uważam za referencyjny, ani z działaniem kosmo kryształów sprzed kilku miesięcy, które działały tak samo.
Po 140 mg tamtych sortów umarłbym na serce albo bezdech - zależy co przyszłoby szybciej.

Nie powiem, że to kompletnie nie działa, bo coś tam działa, ale główne efekty to przyspieszenie pulsu, suchość w ustach, i gdzieś tam w tle jakieś wspomnienie dopaminy, która próbuje się przebić. Porównałbym w działaniu ten sort do słabego a-pihp, tyle, że sajdy fizyczne są tutaj większe dlatego ciężko walić to całymi gramami.
Król Jest Tylko Jeden
  • 577 / 10 / 0
Re: MDPHP
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Ja wyladowalem 3 tyg w psychiatryku po tym miałem centralnie halucynacje pierwszy raz w zyciu to nawet po fecie i pigułach razem nie miałem.
  • 1073 / 124 / 0
Akurat opłaciłem dwóję. By to szlag.
  • 1610 / 55 / 0
I jest to prawie idealnie czysta noradrenalina... może to prawidzwe mdphp?
  • 577 / 10 / 0
Re: MDPHP
Nieprzeczytany post autor: cpunex »
Nie polecam tego walic w ciągu. Wkrecilem sobie ze mam wirusa w komputerze i centralnie widziałem jak ktoś mi wyłącza komputer, monitor , zmienia mi biosa a jak wrocilem z psychiatryka to nie było zadnego wirusa ja jebie :x Psychoza z halucynacjami lvl very hard :D
ODPOWIEDZ
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.