Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1509 / 223 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: Hexe »
13 listopada 2017ChrisMoltisanti pisze:
Jedyne zastrzeżenie że po podaniu majka nabiera mocy dopiero po chwili a nie natychmiast po wstrzyknięciu. Dobrze kombinuje że szybsze podawanie/bardziej stężony roztwór powinien to zmienić?
A grzałeś kiedyś oksykodon iv? Tu się czeka (chwilę to chwilę, ale się czeka) na wczytanie. Majka napierdala od razu i jak podasz sobie w odpowiedni, zbilansowany sposób (nie za szybko, nie za wolno) to ani nie będzie wyrzutu histaminy, a wjazd będzie bajeczny. :heart: Poczujesz magiczne, opiatowe JEB na całe ciało i mózg. Pewnie za wolno to zrobiłeś i się jakoś tak "rozeszło".
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 173 / 8 / 0
Bleh, skurwysynki wy, aż się rozmarzyłam. Coś tam jeszcze trzyma mnie na powierzchni, ale na wspominki o m i alprze w jednym zbiorniczku, aż mnie tęsknota i jednako ból tyłka chwyta.
Z histamina to zawsze miałam przeboje. Nawet z czasu Tramalu. Najgorsze wyrzuty po PST jednak były. M po około czterech, pięciu dniach przestaje tak gwałtownie atakować. A próbowałam większości antyhistamin, plus tylko taki, że czesto intensywność doznań lepsza.
Swoją drogą do dzisiaj pamiętam jak podałam z 10 i jakiejś dużej igły, 0.7 albo 0.9 / 200mg i jakieś puszki-okruszki. Swoje siarczyste kurwa mać też.
Idę pogryzc ściany, cześć
A little water clears us of this deed. How easy is it, then!
  • 1509 / 223 / 0
A mnie się przypomniało jak niechcący kumplowi pirogen wjebałam jak zrobiliśmy sobie przepłuczkę ze starych wacików po MST, które znalazł za łóżkiem. Sam kazał mi sobie podać, więc całą tę zupę, która wyszła podzieliłam na uczciwe pół i dałam jemu, a później sobie. Mnie nic nie było, a ten zdychał w nocy na poty, gorączkę, zawroty głowy, cały blady i jak śmierć wyglądał.
  • 2116 / 634 / 0
[mention]GG Alin[/mention] - mocno ograniczyłam przez uczelnię, ale potem stało się jak stało... Czy raczej zrobiłam jak zrobiłam i doszłam do 2x 200 na dzień, a ostatnio nawet o wiele więcej. :rolleyes: Ważne, że nie wpierdoliłam się znowu w codzienne benzo, mimo że dostęp mam do nich praktycznie nielimitowany i w 80% na koszt podatników - nie licząc jakichś dziwnych wynalazków pierwszej generacji.

A co do euforii, to ja jestem z sedatywnego teamu; dla euforii to można ćpać meth vapo/iv, ew. kota, mefki, mooooże MDMA czy stymulanty, opio to ma być ujebanie, noddy, ciarki aż do bólu, aż do czucia ich w ZĘBACH, brak oddechu, bycie na granicy, sine usta, rozmawianie z nieistniejącymi współtowarzyszami konwersacji i wszystko to, za co ostatnio dostałam opierdol.

;-)

To uczucie, gdy w desperacji chcesz sobie przypierdolić, a drugi hyperrealowicz już ma na słuchawce 999, kurwa.

[mention]Hexe[/mention] dziękować, najlepiej zostaw na noc i potrząśnij, idealnie nadaje się do tego kapselek po żołądkowej - tylko przykryj go czymś, ew. użyj kieliszka w wariancie z wstrząśnięciem - i puk!
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1509 / 223 / 0
13 listopada 2017Jamedris pisze:

A co do euforii, to ja jestem z sedatywnego teamu; dla euforii to można ćpać meth vapo/iv, ew. kota, mefki, mooooże MDMA czy stymulanty, opio to ma być ujebanie, noddy, ciarki aż do bólu, aż do czucia ich w ZĘBACH, brak oddechu, bycie na granicy, sine usta, rozmawianie z nieistniejącymi współtowarzyszami konwersacji i wszystko to, za co ostatnio dostałam opierdol.

(...)

To uczucie, gdy w desperacji chcesz sobie przypierdolić, a drugi hyperrealowicz już ma na słuchawce 999, kurwa.

[mention]Hexe[/mention] dziękować, najlepiej zostaw na noc i potrząśnij, idealnie nadaje się do tego kapselek po żołądkowej - tylko przykryj go czymś, ew. użyj kieliszka w wariancie z wstrząśnięciem - i puk!
Prawda! Opio ma sponiewierać sedacyjnie, uśpić. Nie przesadzajmy z tym brakiem oddechu, itd., chociaż należy sobie zdawać z tego sprawę. Kiedyś jeden hyperrealowicz się wkurwiał na drugiego, że waląc fenta tamten błaga o to, żeby w razie "W" go reanimować. Wiemy, co bierzemy i jakie mogą być tego konsekwencje, a nie siedząc na opiomelinie opierdalać innych naćpanych, że nie pilnują kolejnego naćpanego.
Swoją drogą, dzisiaj nic nie mam (tylko jakieś resztki klonów i wino półsłodkie), czekam cierpliwie na swoją dolę, że tak powiem, ale "narobiłaś smaka" jak to mawiają tutaj niektórzy. :)
Dzięki raz jeszcze. :)
  • 879 / 192 / 5
Re:
Nieprzeczytany post autor: Klepsydra »
13 listopada 2017ChrisMoltisanti pisze:
Pierwszy raz trochę mnie rozczarował, wziąłem oczywiście bardzo mało bo to pierwszy raz z tym opio i pierwsze iv. Wejście poczułem a potem całkiem fajnie grzało w tle. Drugi raz zrobiłem przed chwilą, tym razem większa dawka i grzeje jak należy. Jedyne zastrzeżenie że po podaniu majka nabiera mocy dopiero po chwili a nie natychmiast po wstrzyknięciu. Dobrze kombinuje że szybsze podawanie/bardziej stężony roztwór powinien to zmienić?
Majka działa w pelni około 30minut po podaniu i tego nie zmieni nic. Jak chcesz morfine z wejściem natychmiastowym, to taka jej pochodna nazywa się heroina. Przechodzi ona całkiem dobrze w przeciwieństwie do m przez barierę krew mózg i tam rozpada się do morfiny i innych opio.

Normalna majka potrzebuje na to czasu. Jeśli weźmiesz więcej i szybciej i większe stężenie to po minucie będziesz tak nagrzany jak wcześniej po 30, ale nadal na pełne działanie będziesz musiał zaczekać.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1016 / 97 / 0
Z helem się wstrzymam, zwłaszcza że to co mógłbym kupić obecnie na miejscu to gówno straszne a darknetowe markety trochę martwe. Dzięki za odpowiedź, myślałem że ja coś źle robię przy przygotowaniu/podaniu.
The child is grown
The dream is gone
  • 1509 / 223 / 0
Napaliłam się na dzisiejsze objęcia Morfeusza. Wiem tylko, że muszę jeszcze "odbębnić swoje", czyli ostatnie zajęcia i jazzzda. Jedna tabletka 200 mg to przy mojej nikłej obecnie tolerancji wystarczy mi na dobre 6-8 razy. Kusi mnie też, żeby próbować coś z klonazepamem, ale nie wiem czy to nie będzie za silne, takie do przesady.
  • 8103 / 914 / 0
Spokojnie mozesz dorzucic 0,5 mg - 1 mg klona.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2116 / 634 / 0
[mention]Hexe[/mention], wybacz mi ten OT raz na ruski rok, ale NA ILE CI STARCZA?

Idę się pociąć, u mnie jak jest "dobrze" to liść MST200 (10szt po 200mg) pęka na 2.5 dnia, akurat piątek wieczór, sobota i niedziela. :emo: Jakiś czas temu 200mg dziennie to było wystarczająco. Teraz minimum to niestety 400mg, a żeby było fajnie - no to jak napisałam. Noddowanie, wdawanie się w konwersacje w swojej głowie. Jak to Kurt zaśpiewał, znajdowanie nowych przyjaciół - w głowie. :-)

To nie licytacja ofc. Dziewczyno, ile ja bym oddała za Twoją tolerancję, za sprawy z GABĄ związane też... :'( :heart:

<dosypuje kwasku do suki-buprenorfiny>

I tak, wejście to swoją drogą, ale "peak" również określiłabym na 30-45 minut. O morfinie mówiąc, oczywiście, podawanej drogą IV.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.