Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
13 listopada 2017ChrisMoltisanti pisze: Jedyne zastrzeżenie że po podaniu majka nabiera mocy dopiero po chwili a nie natychmiast po wstrzyknięciu. Dobrze kombinuje że szybsze podawanie/bardziej stężony roztwór powinien to zmienić?
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Z histamina to zawsze miałam przeboje. Nawet z czasu Tramalu. Najgorsze wyrzuty po PST jednak były. M po około czterech, pięciu dniach przestaje tak gwałtownie atakować. A próbowałam większości antyhistamin, plus tylko taki, że czesto intensywność doznań lepsza.
Swoją drogą do dzisiaj pamiętam jak podałam z 10 i jakiejś dużej igły, 0.7 albo 0.9 / 200mg i jakieś puszki-okruszki. Swoje siarczyste kurwa mać też.
Idę pogryzc ściany, cześć
A co do euforii, to ja jestem z sedatywnego teamu; dla euforii to można ćpać meth vapo/iv, ew. kota, mefki, mooooże MDMA czy stymulanty, opio to ma być ujebanie, noddy, ciarki aż do bólu, aż do czucia ich w ZĘBACH, brak oddechu, bycie na granicy, sine usta, rozmawianie z nieistniejącymi współtowarzyszami konwersacji i wszystko to, za co ostatnio dostałam opierdol.
;-)
To uczucie, gdy w desperacji chcesz sobie przypierdolić, a drugi hyperrealowicz już ma na słuchawce 999, kurwa.
[mention]Hexe[/mention] dziękować, najlepiej zostaw na noc i potrząśnij, idealnie nadaje się do tego kapselek po żołądkowej - tylko przykryj go czymś, ew. użyj kieliszka w wariancie z wstrząśnięciem - i puk!
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
13 listopada 2017Jamedris pisze:
A co do euforii, to ja jestem z sedatywnego teamu; dla euforii to można ćpać meth vapo/iv, ew. kota, mefki, mooooże MDMA czy stymulanty, opio to ma być ujebanie, noddy, ciarki aż do bólu, aż do czucia ich w ZĘBACH, brak oddechu, bycie na granicy, sine usta, rozmawianie z nieistniejącymi współtowarzyszami konwersacji i wszystko to, za co ostatnio dostałam opierdol.
(...)
To uczucie, gdy w desperacji chcesz sobie przypierdolić, a drugi hyperrealowicz już ma na słuchawce 999, kurwa.
[mention]Hexe[/mention] dziękować, najlepiej zostaw na noc i potrząśnij, idealnie nadaje się do tego kapselek po żołądkowej - tylko przykryj go czymś, ew. użyj kieliszka w wariancie z wstrząśnięciem - i puk!
Swoją drogą, dzisiaj nic nie mam (tylko jakieś resztki klonów i wino półsłodkie), czekam cierpliwie na swoją dolę, że tak powiem, ale "narobiłaś smaka" jak to mawiają tutaj niektórzy. :)
Dzięki raz jeszcze. :)
13 listopada 2017ChrisMoltisanti pisze: Pierwszy raz trochę mnie rozczarował, wziąłem oczywiście bardzo mało bo to pierwszy raz z tym opio i pierwsze iv. Wejście poczułem a potem całkiem fajnie grzało w tle. Drugi raz zrobiłem przed chwilą, tym razem większa dawka i grzeje jak należy. Jedyne zastrzeżenie że po podaniu majka nabiera mocy dopiero po chwili a nie natychmiast po wstrzyknięciu. Dobrze kombinuje że szybsze podawanie/bardziej stężony roztwór powinien to zmienić?
Normalna majka potrzebuje na to czasu. Jeśli weźmiesz więcej i szybciej i większe stężenie to po minucie będziesz tak nagrzany jak wcześniej po 30, ale nadal na pełne działanie będziesz musiał zaczekać.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
The dream is gone
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Idę się pociąć, u mnie jak jest "dobrze" to liść MST200 (10szt po 200mg) pęka na 2.5 dnia, akurat piątek wieczór, sobota i niedziela. :emo: Jakiś czas temu 200mg dziennie to było wystarczająco. Teraz minimum to niestety 400mg, a żeby było fajnie - no to jak napisałam. Noddowanie, wdawanie się w konwersacje w swojej głowie. Jak to Kurt zaśpiewał, znajdowanie nowych przyjaciół - w głowie. :-)
To nie licytacja ofc. Dziewczyno, ile ja bym oddała za Twoją tolerancję, za sprawy z GABĄ związane też... :'(
<dosypuje kwasku do suki-buprenorfiny>
I tak, wejście to swoją drogą, ale "peak" również określiłabym na 30-45 minut. O morfinie mówiąc, oczywiście, podawanej drogą IV.
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.