A jeśli mam celować w co innego to proszę o oznaczenie w odpowiednim temacie :-)
Oslo, nie muszę się bać o serduszko i oddech? Serce mam zdrowe, z oddechem też problemów nie mam (nie licząc astmy, na którą już nie muszę brać leków), ale mam tendencję do wkręcania sobie rzeczy związanych z tym :retarded:
A, moje jedyne doświadczenie z kannabinodami to MJ.
Na początek jak najbardziej, ale progów zakonu to Ty w tych butach nie przekroczysz
Drobne ostrzeżenie: jeśli po tym kanna planujesz testować kolejne, nie przenoś wniosków na temat dawkowania z AKB-57 na inne kanna, to mogłoby się skończyć SOR-em, jeśli nie gorzej.
AKB-57 ma swoje atuty. O ile ekonomicznie na tle innych kanna wypada mizernie, o tyle w porównaniu z MJ już się opłaca. A sęk w tym, że jeśli ktoś szuka zamiennika MJ, ale inne dostępne kanna mu nie odpowiadają, to profil działania AKB-57 może się spodobać.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
08 listopada 2017Matrixar pisze: Mówisz o prochu? Czy zrobiłeś jakąś maczane?
09 listopada 2017tatarak pisze: Ok, przetestowalem Ją. Jalo człowiek o 0 tplerce powiniem coś poczuc. Może lewy sort od kosmity?
Pytanie moje jest takie, gdzie kupić jakiś dobry podkład pod maczane? Kiedyś kupowalem bezpośrednio na stronie vendora od którego brałem kanna, ale teraz nikt tak już nie robi, jakieś sklepy ziołowe z dobrymi podkładami bym prosił
Btw, mam zamiar robić 1:20, myślicie że to dobry pomysł jak dla kogoś, kto nie palił od 2 lat i ma zerową tolerke? Dawno sie nie karałem
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.