A jeśli mam celować w co innego to proszę o oznaczenie w odpowiednim temacie :-)
Oslo, nie muszę się bać o serduszko i oddech? Serce mam zdrowe, z oddechem też problemów nie mam (nie licząc astmy, na którą już nie muszę brać leków), ale mam tendencję do wkręcania sobie rzeczy związanych z tym :retarded:
A, moje jedyne doświadczenie z kannabinodami to MJ.
Na początek jak najbardziej, ale progów zakonu to Ty w tych butach nie przekroczysz
Drobne ostrzeżenie: jeśli po tym kanna planujesz testować kolejne, nie przenoś wniosków na temat dawkowania z AKB-57 na inne kanna, to mogłoby się skończyć SOR-em, jeśli nie gorzej.
AKB-57 ma swoje atuty. O ile ekonomicznie na tle innych kanna wypada mizernie, o tyle w porównaniu z MJ już się opłaca. A sęk w tym, że jeśli ktoś szuka zamiennika MJ, ale inne dostępne kanna mu nie odpowiadają, to profil działania AKB-57 może się spodobać.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
08 listopada 2017Matrixar pisze: Mówisz o prochu? Czy zrobiłeś jakąś maczane?
09 listopada 2017tatarak pisze: Ok, przetestowalem Ją. Jalo człowiek o 0 tplerce powiniem coś poczuc. Może lewy sort od kosmity?
Pytanie moje jest takie, gdzie kupić jakiś dobry podkład pod maczane? Kiedyś kupowalem bezpośrednio na stronie vendora od którego brałem kanna, ale teraz nikt tak już nie robi, jakieś sklepy ziołowe z dobrymi podkładami bym prosił
Btw, mam zamiar robić 1:20, myślicie że to dobry pomysł jak dla kogoś, kto nie palił od 2 lat i ma zerową tolerke? Dawno sie nie karałem
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.