Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Skończyły się dobre czasy.
C.R.E.A.M.
CREAM pisze:Ej ziomale, u was można dostać jeszcze dobrą krajową? Bo u mnie lipa, to co jest teraz w obrocie to jakiś syf nie feta. Wszyscy napierdalają teraz kryształy, dobrej fety nie widziałem od dawna. Nie żarłem z 3 lata i pewnego razu postanowiłem sie nafukać ale zapomnij, Po tym co dostałem to mnie tylko bardziej zamuliło. Przez wiele lat towar w mojej okolicy był najwyższej klasy ale to co teraz dają to śmiechu warte. Sam na szczęście już daaawno od tego odbiłem no ale to nie znaczy że bym sobie nie chciał kiedyś przyjebać dobrego speeda.
07 listopada 2017trotyl20 pisze: Bydgoszcz, srednia ocen 6.5/10. Torun 6/10
C.R.E.A.M.
07 listopada 2017CREAM pisze:Czyli gówno. Kiedyś zawsze była 10/10. Z tego co się orientowałem to poziom tak spadł bo większość najlepszych producentów wyjechało na wyspy i tam robią albo po prostu siedzą w kryminale czy zwyczajnie się skończyli. Miasto zalane jest kryształami, wszyscy walą to oporowo.07 listopada 2017trotyl20 pisze: Bydgoszcz, srednia ocen 6.5/10. Torun 6/10
Jak tam sprawy sie maja obecnie na dolnym slasku? glogow ,lubin,legnica , zielona gora
Dlugo nie siedzialem w biznesie wszedzie tylko jebane krysztaly....
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12
Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.