Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
swego czasu leciało z rana 5ml, naprawdę dobrego sortu. a na sen 6-7 i parę mg etizolamu :-(
od czerwca lecę w ciągu z przerwami na baklo, euforia mnie wręcz rozrywa, sypiam po 2h dziennie, bywają dni, że nie kopie, ale wystarczy się najeść, odespać i znowu czuję zajebiste działanie.
przy okazji GBL bardzo podkręca uczucia, jestem tak zakochany, że jak jest chujowo to ledwo żyję, znowu jak wszystko idzie jak trzeba to czuję się tak zajebiście, że aż nie idzie wytrzymać tego zalewu dopaminy
Polecam DXM do GBL. Obniza tolerke w miedzyczasie , ale dziala tez synergicznie w mixie . 200 mg DXM i potem polewki . Głowa latała na boki i banan na ryju jak po zajebistym lolu. SUPER MIX
Troche zoladek obciaza ale nudnosci dopiero na wieczor calego dnia polewek,
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Mam pare pytań jako żółtodziób. Czy te sorty w działaniu u was się różnią, czy po prostu dałem zbyt małą dawkę azjatyckiego specyfiku i zbyt dużą basfa? Pobieracie GBL'a z dolnej czy górnej części buteleczki, może to mieć jakiś wpływ na działanie? Brać na pusty czy niepusty żołądek?
Jaka przyczyna?
nie zniszczę fury?
z gory dzieki pozdrawiam
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.