Jak to mówie, życie jest piękne tylko należy mieć dobrane właściwie leki :-D
Na przedwczesny 5/5
11 lutego 2007Kapitan Hajduków pisze: Wszelka chemia w "tych sprawach" raczej przeszkadza niż pomaga. Po prostu trzeba więcej trenować bo jak wiadomo trening czyni mistrza.
I jeszcze pytanie, czy nie mając depresji czy ogólnie problemów z głową te leki mogą mi zaszkodzić? Nie zryja mi bani?
28 grudnia 2018Tomek91 pisze: Witam, jaki będzie najlepszy mix na przedwczesny wytrysk? Zacząłem brac Seroxat z rana po 10mg od 8 dni i chce dorzucić do tego Anafranil, tez pół tabletki dziennie na początek. I zastanawiam sie dodatkowo nad małą dawką mianseryny na noc. Problem jest dość poważny bo strzelam bardzo szybko i muszę zacząć żyć jak normalny facet.
I jeszcze pytanie, czy nie mając depresji czy ogólnie problemów z głową te leki mogą mi zaszkodzić? Nie zryja mi bani?
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".