Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Scalono | 909
Dobra, poradziłem sobie jakoś sam. Przrobiłem razem około 300mg sniffem, słaby związek, nawet tak w nos nie piekło, za to zjazd >w porównaniu< do fazy mocny. Nie warto :-/
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
10 lipca 2017LiquidStranger pisze: To gówno tylko do czyszczenia kibla się nadaję
Polecam kamienie koloru niebieskiego, zajebistej barwy i połysku muszli nadają
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
nic wielkiego, tylko zmeczenie zeszło.
dobrze że dostalem to jako sampel do zamówienia, już 4MPD lepsze było bo przynajmniej bylo czuc jakies dzialanie
Jak na razie zero schiz jak to bywa w tej grupie, ale jeszcze przeprowadzę testy bez podkładu benzo.
Jeśli tak będzie działać, to będzie topowy stymulant, jest to NDRI także nie wywala full dopaminy co kończy się wiadomo jak
Po udanych próbach uznam że będzie to lepsze od testowanych moich stimów, tj nep, hexen, PV-4, iph, 4f-MPH, mexedron, MDPHP, efylon itp.
Dam na pewno szansę nie raz temu związkowi.
Scalono | 909
Zjadłem już 0.5g, źrenice jak 5zł, ale jakoś czuję się jakbym zapalił kannabinoida lub inny psychodelik... w sumie to może wczorajsza 3ka i benzo ma wpływ na taki incydent.
Uważaj na siebie :-/
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.