Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Scalono | 909
Dobra, poradziłem sobie jakoś sam. Przrobiłem razem około 300mg sniffem, słaby związek, nawet tak w nos nie piekło, za to zjazd >w porównaniu< do fazy mocny. Nie warto :-/
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
10 lipca 2017LiquidStranger pisze: To gówno tylko do czyszczenia kibla się nadaję
Polecam kamienie koloru niebieskiego, zajebistej barwy i połysku muszli nadają
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
nic wielkiego, tylko zmeczenie zeszło.
dobrze że dostalem to jako sampel do zamówienia, już 4MPD lepsze było bo przynajmniej bylo czuc jakies dzialanie
Jak na razie zero schiz jak to bywa w tej grupie, ale jeszcze przeprowadzę testy bez podkładu benzo.
Jeśli tak będzie działać, to będzie topowy stymulant, jest to NDRI także nie wywala full dopaminy co kończy się wiadomo jak
Po udanych próbach uznam że będzie to lepsze od testowanych moich stimów, tj nep, hexen, PV-4, iph, 4f-MPH, mexedron, MDPHP, efylon itp.
Dam na pewno szansę nie raz temu związkowi.
Scalono | 909
Zjadłem już 0.5g, źrenice jak 5zł, ale jakoś czuję się jakbym zapalił kannabinoida lub inny psychodelik... w sumie to może wczorajsza 3ka i benzo ma wpływ na taki incydent.
Uważaj na siebie :-/
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.