Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 5033 / 863 / 0
No ladnie jechales ostatnio . Flubro dlugo trzyma , uwazaj na dorzuti bo latwo sie nakurwic ostro... mialem na tym w pracy przypal. 8 mg co min2 dni optimum
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 8103 / 907 / 0
22 października 2017ledzeppelin2 pisze:
¡ uwazaj na dorzuti bo latwo sie nakurwic ostro...
Tak samo jak z kazdym benzo, trza uwazac na dorzutki, zeby nie obudzic sie nago na srodku miasta %-D
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3406 / 534 / 0
To jak się zmieniłem ostatnio w przeciągu ok 2miechów - sam siebie nie poznaje. Tak chcę wrócić do ostatniego dobrego punktu także zaczynam działać.

Tak wiem, dziś już trafiłem w odpowiednią dawkę, ale chyba nie jestem na 8mg - ok. 6mg myślę. Sam już nie wiem rano byłem tak zniszczony że miałem siły otworzyć szafki aby sięgnąć po benzo, o innych efektach lepiej nie gadać, ale to głownie wykończenie po wyskoku w czwartek, w sumie zacząłem (raczej chciałem lekko ale zawsze wychodzi tak jak wychodzi), to poszło 1g NEP 0.5 efylonu, 0.5 hexena i coś tam ipha, no i tak śmigałem odpalony przez czwartek gdzie miałem iść na drugą zmianę do pracy - wróciłem w nocy o 5 rano, ale w piątek już poszedłem do pracy na benzo na rozmowę z kierownikiem.

No tymi stymulantami tak się wykończyłem, że efekty głownie były po tym, ale kochane benzo postawiło mnie na nogi - poćwiczyłem, wyszedłem przejść się do sklepu, niby nic ale dobrze mi to zrobiło.

Jak jeszcze raz się tak mocno odpalę to skończę ze sobą raz na zawsze.

Jest nadzieja flubro działa, i przy tym odbudowałem trochę innych neuroprzekaźników i fizyczny aspekt.

Trochę offtop ale chodzi mi o to że przy takiej politoksykomanii i braku odpowiednich leków - kaplica.

cdn.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 607 / 25 / 0
[mention]polymerase[/mention]

6mg-8mg to normalna dawka tylko pamiętaj o okresie półtrwania. Natomiast w Twoim przypadku to z RC najlepsze rozwiązanie. Z aptecznego diazepam. Na pewno wszystko będzie dobrze, tylko zapanuj nad politoxy. :-)
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 3406 / 534 / 0
Tu masz rację :)
  • 784 / 16 / 0
jak zazywalem sporo klonazolamu klonozepmu etizolamu ile flubro zarzucic zeby zadzialalo ?
  • 4894 / 853 / 0
6-8mg.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Benzo jest git ogólnie, wejdzie to zapominasz o wszystkim, a dokładnie u mnie ciąg na kodeinie(w miedzy jeszcze trochę f-fenta się przewinęło) ok. 2 tygodni.

No i rozpracowałem tak, bo dalej już tego nie chcę ciągnąć(przerwa musi być).

2 ostatnie dni kodeiny, 600mg, wczoraj 300mg, dziś 150 rozłożone na x2 75mg, a teraz nasączyłem się flubromazepamem ok. 5mg - weszło miód.

I miód niech schodzi.
  • 607 / 25 / 0
Clearhead i czystość w pełnym tego słowa znaczeniu.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 8103 / 907 / 0
@polymerase
Moze pozegnasz sie z kochanka kodeina i wejdziesz w zwiazek malzenski z flubromazepamem. :heart:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.