Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 607 / 25 / 0
Ja to sobie w klamę zapodaje malutkie strzałeczki, bardzo czysty umysł i mam wrażenie, że tolerka na benzo zmniejszyła się, chodź znam opinie, że to bardzo trudne.
75mg wenlafaksyna + 100mg hydroksyzyna + 2-3mg alprazolam + 100mg kwetiapina

grenseal@tutanota.com

ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
  • 623 / 44 / 13
Potrafi mocno zdysocjować, ale wrzucone na lekkiej tolerce na pełny brzuch zadziałało jak opio.
Miał ktoś tak? Jak na dzisiejsze rc-dyso całkiem fajna rzecz - polecam.
RIP UNCLE HOWIE [*]

---------------------------------> PAJACYK.pl <----------------------------------------------------
  • 683 / 112 / 0
W moim przypadku na wyrobionej tolerce w dawkach poniżej 100 mg daje swoisty miks lekkiej stymulacji, mentalnego wyciszenia i clearheadu z subtelną - niezaburzającą mowy i motoryki - dysocjacją.
Na codzienne, lajtowe "upodlenie" bardzo fajna rzecz - cudzysłów celowy, bo w ilości 50-60 mg raczej poprawia funkcje kognitywne, a nawet sprawdza się jako pomoc okołotreningowa. Po okresie właściwych efektów przyjemny, promotywacyjny i antydepresyjny afterglow.

Właśnie wczoraj doszło do mnie legalne 6 g :)
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 607 / 25 / 0
[mention]KaramakatE[/mention]

Tak, zgodzę się z tym dlatego w czarnym pudle musi być odrobina zapasu tego specyfiku.

Niech sobie leży.

grenseal@tutanota.com

• 398 / 24 / 0
Jako osoba chora psychicznie %-D zalecam dawki 10-20mg jako świetny antydepresant. Daje fajnego pozytywnego kopa. Powyżej to już mindfuck, a tolerka mi nie rośnie. Chyba od tego gówna mi piszczy w uszach, ale wyjebane. Duże dawki = zawsze chora faza, zazdroszczę, że was fajnie klepie.
:-D
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 112 / 0
Czy zawsze to różnie bywa, IMO wiele zależy od S&AMP;S.

Ale konkretnego BT nigdy po samej difce nie złapałem, raz tylko po dawce ok. 200 mg zaliczyłem coś na kształt dziury amnezyjnej. Aczkolwiek batch z lasu i jakiś dziwny był, stawiam że to mogło być jednak MXP.
Bad trip pojawił się, gdy zaczęło puszczać, świadomość jako tako wróciła i stwierdziłem, że jeszcze nie chcę kończyć zabawy - więc przyjąłem sniffem ok. 50 mg DPT, co na marginesie było 1szym razem z tą tryptaminą. Rozkurw wizualny i psychiczny nie do opisania, dawno tak konkretnych OEVów nie miałem, ogólnie terror-faza - przyjemne to to nie było i musiałem szybko zbijać eti.

Tak więc odradzam 1szy raz z jakąkolwiek tryptaminą na aferglow po dysocjancie, to już nie tyle synergia co kilkukrotne podkręcenie efektów sajko. A już z tak mocarno-mrocznymi wynalazkami jak DPT w szczególności %-D Swoją drogą, późniejsze miksy DPT np. z 3-MeO-PCP wspominam raczej dobrze, chociaż zawsze były to przeżycia graniczne i nic, co chciałbym często powtarzać.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
---
Natural Born Sociopath
  • 12 / 2 / 0
ktoś pisał, że mocno przypałogenny dysocjant, to prawda, potwierdzam, w prawdzie przedawkowałem bo kiedy przestawałem już czuć wyraźnie działanie 150mg dorzuciłem kolejne 150mg no i ujebało mi film, problem w tym że na tym urwanym filmie zacząłem robić w domu CHAOS, pozdzierałem firanki z okien, powywracałem kwiatki a jak już zaczęło docierać do mnie co zrobiłem to dysocjacja skutecznie uniemożliwiła mi na ogarnięcie tego burdelu przez długi czas także amatorzy większych dawek i dorzutek uważać
Uwaga! Użytkownik xzczxczc nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 607 / 25 / 0
Czy to aby na pewno była difka? Nie twierdzę, że kłamiesz, ale to specyficzny dysocjant, niektórzy nawet go dyso nie nazywają. W małych ilościach stosują jakoś środek przeciwdepresyjny. Co prawda okurwiłeś 300mg nie wiem po co, no ale takie mam dziwne odczucia.

grenseal@tutanota.com

• 683 / 112 / 0
Myślę że mógł mieć legit sort. Trzeba pamiętać że difka to też DRI (inhibitor wychwytu zwrotnego dopaminy), do rec. sigma również wykazuje wyczuwalne powinowactwo.

@hydroksy wrzucił kilka stron wcześniej stosowną tabelkę z wartościami Ki, linkuję jeszcze raz. difenidyna jest pod akronimem DPH.

DAT = 317
Sigma1 = 290
Sigma2 = 193

Jak widać to nie są pomijalne wartości (im mniejsze, tym większe powinowactwo) i na dużych dawkach serio można naodpierdalać.
---
Natural Born Sociopath
  • 425 / 3 / 0
Substancja jest strasznie żrąca i się dziwię, że nikt tu o tym nie trąbi. Przy oralu nie ma różnicy, ale przy jebnięciu difenidyne hcl (strach się bać co by było z freebase) żre jak skurwysyn, a olaboga jak nie trafi w kabel. Ktoś tu popisał o podaniu i.m., nie wiem jakim cudem nie amputowali kończyn.

Przerobiłem tego kilkanaście-30g iv i straszne rzeczy się z rękami robią, dobrze że odwracalnie.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.