Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 404 / 40 / 0
No co,jak co,ale przyjebanie ogłoszenia na całą Polskę spotkajmy sie będę miał przy sobie narkotyki...Ja bym sie obsrał...

[mention]SIRPAWPIFIN[/mention], ostrzegałem, że bez komentarzy i offtopu. WARN /neurobiolog
  • 47 / / 0
Trzy strony postów i zero konkretu... Prosiłbym o stonowanie.

Jak nie tu szukać, to gdzie?

1P- i podobne póki co w Polsce legalne. A mogę mieć co najwyżej to. Też jest przecież si.

Chciałem napisać, że "chyba że potencjalny współtripowicz przywiezie swoje", ale to jednak zły pomysł.

I nie, nie ma być to mój pierwszy ani drugi trip.
Szukam chłopaka ;]
ODPOWIEDZ
Newsy
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.