ODPOWIEDZ
  • 2229 / 370 / 0
pare buchów dobrej maryhy indica
1 szklana meliski
1 szklanka rumianku

inne ''zmulacze''
5htp
piwo
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 834 / 18 / 0
@up ile torebek rumianku mam zagotować żeby to podziałało?
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 2 / / 0
zolpidem, wystarczy iść do lekarza i powiedzieć, ze nie możesz spać

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Rozmowy Hyperreala mobile app

• 3651 / 999 / 2
Syrop z hydroksyzyną. Dwie/trzy łyżki stołowe i uśpi Cię nawet po tym jak wstaniesz nad ranem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
sky is the limit
  • 0 / / 0
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi.
Z całą pewnością sprawdzę BDO, GBL, zolpiden i zopiklon, bardzo dziękuje osobom które powiedziały mi o tych substancjach.
Jeśli moglibyście to opowiedzcie mi nieco o waszych doświadczeniach związanych z tymi substancjami jeśli takowe macie.

A teraz pora na krytykę:

5-HTP to największe dziadostwo z jakim kiedykolwiek miałem w życiu styczność, po pierwsze nie działa, nie da się po nim zasnąć ani w ciągu dnia ani w ciągu nocy i co więcej nie można wziąć więcej niż 6 tabletek ponieważ przedawkowanie wywołuje wymioty i bóle brzucha a te dodatkowo potęguje zły skład mieszanki z której wykonana jest sama tabletka.

Substancja pozytywnie wpływa na człowieka jedynie wtedy kiedy może on normalnie zasnąć, wtedy to jego sny stają się łatwiejsze do zapamiętania, dłuższe i bardziej wyraźne, sama w sobie jednak nie usypia w ogóle.

Melatonina

Nie działa, wcale nie usypia, jedynie sprawia że sny stają się bardziej wyraźne żywe i łatwiej się je zapamiętuje.
Wziąłem całe opakowanie 30 tabletek 150 mg i nie zasnąłem.

Ziołowe preparaty usypiające i rozluźniające

Też dziadostwo w ogóle nie usypiają, jedynie lekko rozluźniają człowieka i uspokajają go od nich również nie da się zasnąć, nie ważne czy mówimy tu o nocy czy o dniu.

Jedyny pozytywny wpływ widoczny jest gdy weźmie się większą dawkę niż jest zalecana np zamiast 1 tabletki, 5 tabletek, wtedy dochodzi do rozluźnienia ciała takiego jak po zażyciu hydroksyzyny czy też Aviomarinu, z tym tylko że bez uczucia ociężałości ciała.

Aviomarin

Również zawiodłem się na tej substancji bardzo często brałem ją podczas podróży busem i zasypiałem, ale w ciągu dnia nic z tych rzeczy wziąłem nawet 5 tabletek i nic jedynie osłabiło to moją czujność i przytomność umysłu oraz sprawiło że zaczęły trząść mi się ręce a ciało zrobiło się rozluźnione i ociężałe.

hydroksyzyna

Na tej substancji zawiodłem się najbardziej, sądziłem że mnie uśpi a okazuje się że nie
zacząłem ją testować powoli i spokojnie począwszy od ćwiartki tabletki, połówki, 1,2,3 i pół, 4 dziś wziąłem 6 (150 mg) i wciąż nie mogę zasnąć
w ciągu dnia. Jutro planuje sprawdzić co się stanie jeśli wezmę ostatnie 8 tabletek (200 mg).
Substancja ta wywołała jedynie u mnie uczucie zamulenia i ociężałości ciała podobnie jak aviomarin.
  • 1425 / 81 / 0
GBL/BDO ew. zolpidem to jedyne skuteczne i krótko działające rzeczy do uspania w dzień.
Bo rozumiem, ze chcesz np połozyć się spać o 13 i po 3 godzinach wstać, tak?
Skuteczny jest jeszcze zopiklon, ale dziala tak do 7 godzin.
Warto wspomnieć też o midazolamie (dormicum) i działa 3-4h
  • 823 / 11 / 1
A może po prostu dobre wiadro z dobrej klasycznej 100% indyjki ? Mi po takiej same powieki się zmykają :)
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 0 / / 0
Tak właśnie o to mi chodziło bardzo dziękuje.
Orientujesz się może jakie fazy snu powodują bądź wydłużają te substancje?
Głównie zależy mi na fazie 3 (REM) i 1(tuż po obudzeniu lub zaśnięciu)?
  • 5343 / 968 / 0
GBL/BDO daje strasznie chujowy sen- ale jakiś daje :D dobre zeby sciac sie po stimach jak trzeba zmruzyc oko chociaz na godzinke :) No i w ciagach 24h bez wspomagania na noc trzeba polewac.
Jezeli jara Cie budzenie się zlanym potem i na maksa pobudzonym to dobra opcja.
Fajne jako starter przed impra zeby kimnac sie chwilke a potem jak strzala z łuku w podskokach glutaminianu wyruszyc :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 594 / 34 / 0
Czytam i oczom nie dowierzam. Rozumiem, że nie było nic brane a'la stim tylko trzeba po prostu zasnąć. Żaden problem, chyba że ocknąłeś się o 12 a za 2 godzki chcesz znowu kimać, no to może być problem. Ale jak już pożyłeś te 8 godzin dnia to wedle wcześniejszych zaleceń apap noc x1 (ja biere 1/2 raz na pół roku jak mam problem z karuzelą myśli przed snem) i do tego napar z łychy stołowej melisy. Spożyte toto ok 1 godziny przed planowanym snem powinno skutecznie sprawić senność, a jak problem z karuzelą to polecam prostsze niż jebane liczenie owiec, werbalizowanie w głowie wdechów i wydechów - i totalne skupienie na tej czynności - wdech jak Yyyyyy, a wydech jako fffffffyyyyyy, oczywiście bez werbalizowania na zewnątrz siebie ;) Osobiście odpalam sobie audiobooka słuchanego w luuj razy i usypia mnie to jak kołysanka :heart:
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.