ODPOWIEDZ
  • 2214 / 369 / 0
pare buchów dobrej maryhy indica
1 szklana meliski
1 szklanka rumianku

inne ''zmulacze''
5htp
piwo
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 834 / 18 / 0
@up ile torebek rumianku mam zagotować żeby to podziałało?
Treść postu autora to jakieś pierdolenie - tak w skrócie dla tych, którym nie chce się czytać heh
  • 2 / / 0
zolpidem, wystarczy iść do lekarza i powiedzieć, ze nie możesz spać

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Rozmowy Hyperreala mobile app

• 3649 / 998 / 2
Syrop z hydroksyzyną. Dwie/trzy łyżki stołowe i uśpi Cię nawet po tym jak wstaniesz nad ranem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 0 / / 0
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi.
Z całą pewnością sprawdzę BDO, GBL, zolpiden i zopiklon, bardzo dziękuje osobom które powiedziały mi o tych substancjach.
Jeśli moglibyście to opowiedzcie mi nieco o waszych doświadczeniach związanych z tymi substancjami jeśli takowe macie.

A teraz pora na krytykę:

5-HTP to największe dziadostwo z jakim kiedykolwiek miałem w życiu styczność, po pierwsze nie działa, nie da się po nim zasnąć ani w ciągu dnia ani w ciągu nocy i co więcej nie można wziąć więcej niż 6 tabletek ponieważ przedawkowanie wywołuje wymioty i bóle brzucha a te dodatkowo potęguje zły skład mieszanki z której wykonana jest sama tabletka.

Substancja pozytywnie wpływa na człowieka jedynie wtedy kiedy może on normalnie zasnąć, wtedy to jego sny stają się łatwiejsze do zapamiętania, dłuższe i bardziej wyraźne, sama w sobie jednak nie usypia w ogóle.

Melatonina

Nie działa, wcale nie usypia, jedynie sprawia że sny stają się bardziej wyraźne żywe i łatwiej się je zapamiętuje.
Wziąłem całe opakowanie 30 tabletek 150 mg i nie zasnąłem.

Ziołowe preparaty usypiające i rozluźniające

Też dziadostwo w ogóle nie usypiają, jedynie lekko rozluźniają człowieka i uspokajają go od nich również nie da się zasnąć, nie ważne czy mówimy tu o nocy czy o dniu.

Jedyny pozytywny wpływ widoczny jest gdy weźmie się większą dawkę niż jest zalecana np zamiast 1 tabletki, 5 tabletek, wtedy dochodzi do rozluźnienia ciała takiego jak po zażyciu hydroksyzyny czy też Aviomarinu, z tym tylko że bez uczucia ociężałości ciała.

Aviomarin

Również zawiodłem się na tej substancji bardzo często brałem ją podczas podróży busem i zasypiałem, ale w ciągu dnia nic z tych rzeczy wziąłem nawet 5 tabletek i nic jedynie osłabiło to moją czujność i przytomność umysłu oraz sprawiło że zaczęły trząść mi się ręce a ciało zrobiło się rozluźnione i ociężałe.

hydroksyzyna

Na tej substancji zawiodłem się najbardziej, sądziłem że mnie uśpi a okazuje się że nie
zacząłem ją testować powoli i spokojnie począwszy od ćwiartki tabletki, połówki, 1,2,3 i pół, 4 dziś wziąłem 6 (150 mg) i wciąż nie mogę zasnąć
w ciągu dnia. Jutro planuje sprawdzić co się stanie jeśli wezmę ostatnie 8 tabletek (200 mg).
Substancja ta wywołała jedynie u mnie uczucie zamulenia i ociężałości ciała podobnie jak aviomarin.
  • 1425 / 81 / 0
GBL/BDO ew. zolpidem to jedyne skuteczne i krótko działające rzeczy do uspania w dzień.
Bo rozumiem, ze chcesz np połozyć się spać o 13 i po 3 godzinach wstać, tak?
Skuteczny jest jeszcze zopiklon, ale dziala tak do 7 godzin.
Warto wspomnieć też o midazolamie (dormicum) i działa 3-4h
  • 823 / 11 / 1
A może po prostu dobre wiadro z dobrej klasycznej 100% indyjki ? Mi po takiej same powieki się zmykają :)
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 0 / / 0
Tak właśnie o to mi chodziło bardzo dziękuje.
Orientujesz się może jakie fazy snu powodują bądź wydłużają te substancje?
Głównie zależy mi na fazie 3 (REM) i 1(tuż po obudzeniu lub zaśnięciu)?
  • 5319 / 959 / 0
GBL/BDO daje strasznie chujowy sen- ale jakiś daje :D dobre zeby sciac sie po stimach jak trzeba zmruzyc oko chociaz na godzinke :) No i w ciagach 24h bez wspomagania na noc trzeba polewac.
Jezeli jara Cie budzenie się zlanym potem i na maksa pobudzonym to dobra opcja.
Fajne jako starter przed impra zeby kimnac sie chwilke a potem jak strzala z łuku w podskokach glutaminianu wyruszyc :D
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 594 / 34 / 0
Czytam i oczom nie dowierzam. Rozumiem, że nie było nic brane a'la stim tylko trzeba po prostu zasnąć. Żaden problem, chyba że ocknąłeś się o 12 a za 2 godzki chcesz znowu kimać, no to może być problem. Ale jak już pożyłeś te 8 godzin dnia to wedle wcześniejszych zaleceń apap noc x1 (ja biere 1/2 raz na pół roku jak mam problem z karuzelą myśli przed snem) i do tego napar z łychy stołowej melisy. Spożyte toto ok 1 godziny przed planowanym snem powinno skutecznie sprawić senność, a jak problem z karuzelą to polecam prostsze niż jebane liczenie owiec, werbalizowanie w głowie wdechów i wydechów - i totalne skupienie na tej czynności - wdech jak Yyyyyy, a wydech jako fffffffyyyyyy, oczywiście bez werbalizowania na zewnątrz siebie ;) Osobiście odpalam sobie audiobooka słuchanego w luuj razy i usypia mnie to jak kołysanka :heart:
Uwaga! Użytkownik zakriahh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.