1 szklana meliski
1 szklanka rumianku
inne ''zmulacze''
5htp
piwo
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Rozmowy Hyperreala mobile app
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Z całą pewnością sprawdzę BDO, GBL, zolpiden i zopiklon, bardzo dziękuje osobom które powiedziały mi o tych substancjach.
Jeśli moglibyście to opowiedzcie mi nieco o waszych doświadczeniach związanych z tymi substancjami jeśli takowe macie.
A teraz pora na krytykę:
5-HTP to największe dziadostwo z jakim kiedykolwiek miałem w życiu styczność, po pierwsze nie działa, nie da się po nim zasnąć ani w ciągu dnia ani w ciągu nocy i co więcej nie można wziąć więcej niż 6 tabletek ponieważ przedawkowanie wywołuje wymioty i bóle brzucha a te dodatkowo potęguje zły skład mieszanki z której wykonana jest sama tabletka.
Substancja pozytywnie wpływa na człowieka jedynie wtedy kiedy może on normalnie zasnąć, wtedy to jego sny stają się łatwiejsze do zapamiętania, dłuższe i bardziej wyraźne, sama w sobie jednak nie usypia w ogóle.
Melatonina
Nie działa, wcale nie usypia, jedynie sprawia że sny stają się bardziej wyraźne żywe i łatwiej się je zapamiętuje.
Wziąłem całe opakowanie 30 tabletek 150 mg i nie zasnąłem.
Ziołowe preparaty usypiające i rozluźniające
Też dziadostwo w ogóle nie usypiają, jedynie lekko rozluźniają człowieka i uspokajają go od nich również nie da się zasnąć, nie ważne czy mówimy tu o nocy czy o dniu.
Jedyny pozytywny wpływ widoczny jest gdy weźmie się większą dawkę niż jest zalecana np zamiast 1 tabletki, 5 tabletek, wtedy dochodzi do rozluźnienia ciała takiego jak po zażyciu hydroksyzyny czy też Aviomarinu, z tym tylko że bez uczucia ociężałości ciała.
Aviomarin
Również zawiodłem się na tej substancji bardzo często brałem ją podczas podróży busem i zasypiałem, ale w ciągu dnia nic z tych rzeczy wziąłem nawet 5 tabletek i nic jedynie osłabiło to moją czujność i przytomność umysłu oraz sprawiło że zaczęły trząść mi się ręce a ciało zrobiło się rozluźnione i ociężałe.
hydroksyzyna
Na tej substancji zawiodłem się najbardziej, sądziłem że mnie uśpi a okazuje się że nie
zacząłem ją testować powoli i spokojnie począwszy od ćwiartki tabletki, połówki, 1,2,3 i pół, 4 dziś wziąłem 6 (150 mg) i wciąż nie mogę zasnąć
w ciągu dnia. Jutro planuje sprawdzić co się stanie jeśli wezmę ostatnie 8 tabletek (200 mg).
Substancja ta wywołała jedynie u mnie uczucie zamulenia i ociężałości ciała podobnie jak aviomarin.
Życie to najlepszy narkotyk...
Orientujesz się może jakie fazy snu powodują bądź wydłużają te substancje?
Głównie zależy mi na fazie 3 (REM) i 1(tuż po obudzeniu lub zaśnięciu)?
Jezeli jara Cie budzenie się zlanym potem i na maksa pobudzonym to dobra opcja.
Fajne jako starter przed impra zeby kimnac sie chwilke a potem jak strzala z łuku w podskokach glutaminianu wyruszyc :D
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.