Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
18 września 2017Edziek408 pisze: Czy grożą jakieś niemiłe konsekwencje po zjedzeniu całej paczki pregabaliny 56 tabl. po 150 mg, czyli 8400 mg? Przed chwilą je wszamałem, bo mam kosmiczną tolerancje na benzo, wiec zapodałem to, by nie myslec o spierdolonym życiu.
Witam, czy grożą mi jakieś konsekwencję, jeśli ucieknę z SOR z założonym wenflonem?
No i nie wiem, czy o tym juz pisalem, ale mix: pregabalina + hydroksyzyna + wódeczka kochana = 8 godzin fazy typu GBL i calkowicie likwiduje zjazdy, skręty i inne chujowe stany psycho-fizyczne
Zarysuję sytuację.
Ponad pół roku temu zaliczyłem detoks od klonazepamu (max 6mg/doba), po ustabilizowaniu dawki dziennej zeszli mi do zera w 3 dni...
W najgorszym momencie, przy totalnej derealce, jak i innych nieciekawych fajerwerkach podstawiono mi pregabalinę w dawce początkowo 75-0-75, co cudnie zniosło większość objawów odstawiennych. Później zwiększono do 150-0-150.
Na początku świetnie pomagała mi na lęki społeczne, teraz działanie przeciwlękowe jest niemal znikome, o ile w ogóle jest.
Zdecydowałem powoli odstawiać, w ciągu ostatnich 2 miesięcy zmniejszyłem dawkę do 75-0-75. Chciałbym wyzerować i jeść o jeden lek mniej (jak nie działa to po co się truć).
Tutaj docelowe pytanie - czy występuje tutaj efekt "ostatniej tabletki" jak przy benzo? Mam na myśli jakieś szalone objawy ze względu na zejśćie z niskiej dawki, na zero.
Oczywiście najpierw zejdę na 0-0-75, dopiero później, po tygodniu czy dwóch zerowanie, żeby zminimalizować szansę na fajerwerki.
Mam skłonności do depresji, stagnacji i zażywania środków psychoaktywnych. Benzo ani razu nie ruszyłem od czasu detoksu i nie zamierzam. Na ten moment sięgam co najwyżej po palenie, tak więc dodatkowych huśtawek na neuroprzekaźnikach nie ma.
O ile to istotne, jestem obecnie na wenlafaksynie (300mg), lamotryginie (100mg), ewentualnie na noc olanzapina na tiki.
Obecnie już jest trochę problem ze stanami depresyjnymi, bo tak na prawdę dopiero przesiadłem się na wenlę z paroksetyny (20-20-0). Musiałem zmienić bo czułem się "odklejony", jakbym nie do końca był w swoim ciele, obswewator sztucznego świata nienacechowanego emocjami. Jakaś forma depersonalizacji.
Za pomoc z góry dziękuję :)
Dobra ale jako opiatowiec muszę się wypowiedzieć, że tłumi chęć sięgnięcia, jestem w szoku! Jestem obecnie na metadonie, i jak to bywa czasem wypiłem na początku tyg więcej, i przez ostatnie kilka dni musiałem jechać na małych dawkach (jak dla mnie małych) typu 30-40mg, więc po obudzeniu już czułem pewien dyskomfort, domaganie się ciała o opiat jakiś a dzisiaj nic!!
NIE CZUJĘ CHĘCI ANI POTRZEBY SIĘGNIĘCIA PO METADON. :cheesy: Fajny lek, zostawię go sobie na jakąś czarną opio godzinę.
2017 paź 02, 16:37 / scalono -
surv
Po wzięciu o 1 w nocy 450 mg pregab. czuję się wspaniale. Nadal nie mam ochoty na metadon, chęc rozmowy z ludźmi, zbyt duza nawet wylewność w tych rozmowach. A dzisiaj u lekarza rozmawialismy na temat dodania czegos do klonow ktore mi wypisuje reguralnie i pomyslalem o tym leku ale jakims cudem zapomnialm nazwy
Powtarzam się chyba, przepraszam moderatorów ale wiadomo :-D ^_^
Teraz tylko nie stosuj tego częściej niż co tydzień bo to działanie której opisujesz zniknie. Najlepiej nie częściej niż co dwa tygodnie jeśli dasz rade wytrzymać.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Trazodon Ci na fobię i nerwicę nie pomoże. Jedynie Cię przymuli przed snem, a po kilku tygodniach nawet tego efektu nie będzie. Choć warto żebyś spróbował - co organizm to inny efekt. Natomiast ta pregabalina przy Twoich problemach będzie przydatna ale zaczynie od 3x75mg i to codziennie jest dla mnie nieporozumieniem. Będziesz chodził jak naćpany, co po kilku dniach ustania, natomiast tolerka szybko skoczy. Mi na początek wystarczyło 75mg i już czułem działanie - antylękowe, rozluźniające, na fobię społeczną też ok.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.