Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 157 / 7 / 0
Stosuję ją od ponad tygodnia, w dawce 6mg dziennie. Muszę przyznać, że powoli zaczynam widzieć efekty.
Przyjemniej leży mi się w łóżku, czuje większą potrzebę snu. Wcześniej potrafiłem się położyć i nie wiedzieć kiedy, po prostu zasnąć, takie momentalne przejście ze stanu NIE CHCE MI SIĘ SPAĆ - ŚPIĘ.
Po przebudzeniu co prawda ciężej otworzyć oczy, ale czuję się wyspany.
Uwaga! Użytkownik latajacypisuar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 1 / 0
Boże, jakie miałam cudowne sny po spożyciu 2mg. Kreowałam sen, który miał wiele scenariuszy, byłam ich uczestniczką. Namacalnie czułam każdą czynność, uwielbiam. :heart:
Uwaga! Użytkownik 1cassidy1 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 995 / 2
Melatonina może się przeterminować? Mam ważną do końca czerwca. Ile będzie się jeszcze nadawać? ;)
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 3649 / 995 / 2
Hypki drogie, jeszcze raz napiszę, może ktoś ogarnia temat.

Mam melatoninę i jestem zainteresowany wszamaniem jej przez tydzień przynajmniej. Biorę:

-lamotryginę 200mg
- escitalopram 10mg
- co tydzień/dwa ALD-52 lub inne sajko
-jakieś tam nootropy, piracetam i inne suplementy/witaminy.

Czy cokolwiek z tego może mieć interakcje? Szczególnie interesuje mnie lamotrygina i escitalopram.

Będzie karma za konkretną odpowiedź.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 172 / 12 / 0
03:30 Właśnie się obudziłem z kolejnego koszmaru wywoałanego melatoniną. Ogólnie bardzo rzadko miewam koszmary więc o przypadku nie ma tutaj mowy. O 22 przyjąłem 3mg podjęzykowo, bo czytałem, że lepiej wchcodzi. Faktycznie zasnąłem po pół godziny bezproblemowo szkoda tylko, że kosztem bardzo realistycznych koszmarów. Przeżyłem 4 pod rząd - o zgrozo każdy doskonale pamiętam i po każdym się natychmiastowo budziłęm po czym znowu natychmiastowo zasypiałem i znowu się budziłęm etc.

W jednym z nich miałem deliriantyczne haluny - siedziałem w pokoju i nagle pojawiła się jakaś niemka, nawijała po niemiecku. Poszedłem do innego pokoju zmienić bieliznę wracam i nadal sobie siedzi po czym nagle znika. Budze się. Zasypiam, opowiadam o wszystkim i zwierzam się najlepszemu koledze - też znika, budzę się etc.

Melatoninę brałem dwa razy w dawkach 3mg i 6mg oralnie i nie miałem takich problemów, więc być może to podanie pdjęzykowe miało taki a nie inny wpływ. Następnym razem spróbuję 1mg podjęzykowo ale to też nie prędko, bo nie chcę już przechodzić przez podobną katorgę.
  • 806 / 102 / 22
Czy zapodanie melatoniny razem z łysicami może wzmocnić tripa? Próbował ktoś?
  • 236 / 17 / 0
W nocy poszło jednorazowo 5 mg. Na pewno zauważyłam działanie przez sny (nawet to, że je pamiętam).
Co do łatwości zasypiania - myślę, że pomaga w jakimś stopniu. Nie jest to tak mocny efekt, ale wyciszy na pewno.
  • 2 / / 0
Zeżarłam 10mg melatoniny, klepnie coś? Nie będzie jakichś skutków ubocznych?
  • 403 / 79 / 0
nie klepnie, nie będzie skutków ubocznych. nawet jak zjesz całe opakowanie nic nie poczujesz. to nie jest substancja do ćpania
  • 403 / 79 / 0
29 września 2017global108 pisze:
Czy zapodanie melatoniny razem z łysicami może wzmocnić tripa? Próbował ktoś?
melatonina nie wzmacnia działania psychodelików, nic się nie zmieni
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.