Przyjemniej leży mi się w łóżku, czuje większą potrzebę snu. Wcześniej potrafiłem się położyć i nie wiedzieć kiedy, po prostu zasnąć, takie momentalne przejście ze stanu NIE CHCE MI SIĘ SPAĆ - ŚPIĘ.
Po przebudzeniu co prawda ciężej otworzyć oczy, ale czuję się wyspany.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Mam melatoninę i jestem zainteresowany wszamaniem jej przez tydzień przynajmniej. Biorę:
-lamotryginę 200mg
- escitalopram 10mg
- co tydzień/dwa ALD-52 lub inne sajko
-jakieś tam nootropy, piracetam i inne suplementy/witaminy.
Czy cokolwiek z tego może mieć interakcje? Szczególnie interesuje mnie lamotrygina i escitalopram.
Będzie karma za konkretną odpowiedź.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
W jednym z nich miałem deliriantyczne haluny - siedziałem w pokoju i nagle pojawiła się jakaś niemka, nawijała po niemiecku. Poszedłem do innego pokoju zmienić bieliznę wracam i nadal sobie siedzi po czym nagle znika. Budze się. Zasypiam, opowiadam o wszystkim i zwierzam się najlepszemu koledze - też znika, budzę się etc.
Melatoninę brałem dwa razy w dawkach 3mg i 6mg oralnie i nie miałem takich problemów, więc być może to podanie pdjęzykowe miało taki a nie inny wpływ. Następnym razem spróbuję 1mg podjęzykowo ale to też nie prędko, bo nie chcę już przechodzić przez podobną katorgę.
Co do łatwości zasypiania - myślę, że pomaga w jakimś stopniu. Nie jest to tak mocny efekt, ale wyciszy na pewno.
29 września 2017global108 pisze: Czy zapodanie melatoniny razem z łysicami może wzmocnić tripa? Próbował ktoś?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.