Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
[ external image ]
Reklama ISI :cool:
  • 69 / 3 / 0
N20 czyli tzw. balloons to klasyk w UK :)
Minimum po 3-4 naboje na raz podczas fazy na MDMA i zajebiste uczucie jak puszcza... ;) Solo bardzo słaba substancja ale do mixów idealna. Fajnie zgrywa się nawet z jointem i drinkiem. Polecam i czekam na kolejną paczkę z setką nabojów 3:)
  • 2001 / 491 / 0
Próbowałem ostatnio klika razy N2O po latach. Ty razem z nabojów a nie bitej śmietany i efekt jest zdecydowanie lepszy. Jak się przyjmie 20g gazu to efekt jest podobny do trwającego 10 sekund m-hole. Całkowita dysocjacja i wpadanie w otchłań. To nie możliwe, żeby dentyści to stosowali w takich dawkach bo pacjenci nie mający do czynienia z narkotykami tak zmieniającymi świadomość by oszaleli prze te 5-10 minut takiej bani. %-D W stomatologii podaje się mniejsze dawki żeby wywołać tylko efekt euforyczny czy większe żeby całkowicie uśpić? A może po prostu przy stopniowym zwiększaniu N2O w mieszaninie z powietrzem peak nie jest tak drastyczny? Jak ktoś ma jakieś informacje na ten temat to chętnie poczytam.
  • 1 / / 0
Czy próbował ktoś kombinować butlę no2? Jeszcze pytanko ile naraz mozna max naladowac naboi w syfon 0,5l?
  • 283 / 33 / 0
Myślę, że załadujesz 3 naboje. Do syfonu 0,95l wchodzą bez problemu 4 naboje, ale przy piątym jest już ciężko i zaczyna syczeć.
dawniej Anon
  • 1151 / 229 / 7
Bardzo dziwna substancja. Wymaga dobrego set&setting aby pokazać ciekawe efekty i nie pozostawić uczucia niedoćpania. Przy nadmiarze bodźców zewnętrznych efekty są mierne. Najlepiej działa na świeżym powietrzu, w ciemności i bez głośnej muzyki.

Przed stosowaniem warto dotlenić mózg, potęguje to efekty. Pozbawianie się tlenu podczas inhalacji N2O jest niewskazane, muszę wykminić jak odzyskiwać N2O z wydychanego powietrza i dodawać do tego czyste powietrzne. Może filtrować CO2 w wodzie wapiennej?

Z działaniem rozweselającym to mit.

Subiektywne efekty: nietypowy dysocjant. Odcina przeszłość, przyszłość, zostaje teraźniejszość a w niej wrażenia wzrokowe (brak wizuali, jest skupienie na środku pola widzenia) i słuchowe (możliwe zapętlenie albo złudzenie zapętlenia, wyostrzenie słuchu np. na rozmowie ludzi siedzących obok). W bardzo dziwny sposób oddziałuje na układ nagrody: w momencie powrotu do rzeczywistości wywołuje żal że to już koniec, ale po chwili dostajemy przyjemne afterglow. Zdarza się też przejście bezpośrednio do afterglow. Działanie przypomina mi głębokie zjaranie syntetycznymi kannabinoidami.

Mam wrażenie że substancja przełącza mózg w tryb awaryjny...

Przeczuwam potencjał w miksach.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 20 / / 0
Siemka.
Ma ktoś może pomysł co zrobić jak zepsuł mi się uchwyt do naboi? Tak tym tematem się ujarałem ,że kupiłem odrazu za 145 zł i naboje i syfon za 95 zł. Po pierwszej testowej próbie nie do balonu (wszystko poszlo jak nalezy) uchwyt do naboju się zepsuł (od środka te do kręcenia się pourywały i się nie równo wkręca). Ma ktoś pomysł czy bez tego uchwytu syfon jest w ogóle użyteczny? Wydawanie na cały zestaw 50 zł jest bez sensu a kupywanie samego uchwytu tez się nie opłaca bo przesyłka droższa. Za pomoc bd mega wdzięczny i tak jestem loserem. Pozdro :D
  • 370 / 37 / 0
napisz maila do producenta, może się zlituje i wyśle części wymienne. Daj znać, bo mi też się jebie i nie wiem czy sprzedawać żeby komuś innemu się rozjebało ^^
  • 95 / 4 / 0
Mozna łączyć z alkoholem?
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
  • 283 / 33 / 0
Tak bez problemu wchodzi pod alko.
dawniej Anon
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.