Ależ tęsknię za tymi granulkami
Mianowicie wtedy wykupimy cały jego zapas 47700
P.S. Popróbujcie jednorazowych zamówień, podzielimy się informacjami bo tylko zamówię u jednego zagranicznego Vendora a zawsze jakby sprawdziło 5 czy 7 osób to może wspierając się odnajdziemy prawilny sort. Info na temat Vendora od którego akurat ja zamawiam i to też ktoś zaopiniował dostępny poprzez komunikację mailową.
grenseal@tutanota.com
ŻADNYCH RELACJI INTERPERSONALNYCH!!!
24 września 2017Scone pisze: Dlaczego Ulka robi takie dziury w nosie?
Co prawda krótki moment po sniffie jest nieprzyjemny, ale potem już ok - znacznie gorsze: klefedron, metaklef, czy 3-FPH nawet w duużo większych ilościach nie powodowały ranek, które odkrywam widząc krew smarkając, albo strupki.
Niby nie jest tego dużo, ale jednak śluzówka nosa to nie jest miejsce, gdzie chcę mieć rany, to może być łatwe zakażenie.
Przez większość czasu płukałem nos wodą przed podaniem, żeby nawilżyć śluzówkę, co niwelowało nieco dyskomfort i rany, ale zupełnie ich nie wyeliminowało.
Gorsze było tylko 2C-P...
Mechanizmy działania
przeciwbólowego opioidów
https://journals.viamedica.pl/advances_ ... 9612/24364
Małgorzata Krajnik, Zbigniew Żylicz
26 września 2017Grenseal pisze: W Polsce raczej nie będzie prawilnego sortu bo trudno go po prostu zdobyć. W świecie RC jest teraz trochę pierdolnika i każdy się wstrzymuje lub obniża pułap, masa analogów robionych na siłę i na szybko prędzej nas zniszczy niż wygrzeje. Gdzieś jest ta Ulka, którą pragniemy, ale to są też ilości, które kończą się tamtym Vendorom. Jest kilku w EU, które według ćwierkających ptaszków posiadają tą Ulę jakiej oczekujemy. Zaryzykuje i chyba zamówię bo ostatni MAF załatwił mi dwa dni rzygania krwią a tak naprawdę był to CyclopropylFentanyl. Spróbuje zamówić od jednego zagranicznego Vendora 1g Ulki i dam Wam znać czy to jest to.
Mianowicie wtedy wykupimy cały jego zapas 47700![]()
P.S. Popróbujcie jednorazowych zamówień, podzielimy się informacjami bo tylko zamówię u jednego zagranicznego Vendora a zawsze jakby sprawdziło 5 czy 7 osób to może wspierając się odnajdziemy prawilny sort. Info na temat Vendora od którego akurat ja zamawiam i to też ktoś zaopiniował dostępny poprzez komunikację mailową.
A z polskich vendorów ktoś ma dobre U ? Na forum dopalamy podniecają się sortem z p****a, próbował ktoś ? Z tym że owe forum wydaje mi się mniej wiarygodne od hajpa, zamieszkałe przez mniej wybrednych i bardziej zdegenerowanych wykolejeńców :)
27 września 2017chlorekturbokofeiny pisze:Cyclopropyl fentanyl hmmm brzmi smakowicie, powiadasz że ch*jnia?26 września 2017Grenseal pisze: W Polsce raczej nie będzie prawilnego sortu bo trudno go po prostu zdobyć. W świecie RC jest teraz trochę pierdolnika i każdy się wstrzymuje lub obniża pułap, masa analogów robionych na siłę i na szybko prędzej nas zniszczy niż wygrzeje. Gdzieś jest ta Ulka, którą pragniemy, ale to są też ilości, które kończą się tamtym Vendorom. Jest kilku w EU, które według ćwierkających ptaszków posiadają tą Ulę jakiej oczekujemy. Zaryzykuje i chyba zamówię bo ostatni MAF załatwił mi dwa dni rzygania krwią a tak naprawdę był to CyclopropylFentanyl. Spróbuje zamówić od jednego zagranicznego Vendora 1g Ulki i dam Wam znać czy to jest to.
Mianowicie wtedy wykupimy cały jego zapas 47700![]()
A z polskich vendorów ktoś ma dobre U ? Na forum dopalamy podniecają się sortem p****a, próbował ktoś ? Z tym że owe forum wydaje mi się mniej wiarygodne od hajpa, zamieszkałe przez mniej wybrednych i bardziej zdegenerowanych wykolejeńców :)
27 września 2017chlorekturbokofeiny pisze: Cyclopropyl fentanyl hmmm brzmi smakowicie, powiadasz że ch*jnia?
A z polskich vendorów ktoś ma dobre U ? Na forum dopalamy podniecają się sortem z p****a, próbował ktoś ? Z tym że owe forum wydaje mi się mniej wiarygodne od hajpa, zamieszkałe przez mniej wybrednych i bardziej zdegenerowanych wykolejeńców :)
grenseal@tutanota.com
Krokodylu proszę napisz mi na maila gdzie ten prawilniak 47700 - odwdzięczę się w info albo rarytasach z mego pudła.
Próbowałem na [h] maila, ale nie doszło. Pisz na mojego w stopce. Bardzo proszę i z góry dzięki.
Proszę też o scalenie.
grenseal@tutanota.com
27 września 2017Grenseal pisze:
Nie powiedziałem, że chujnia tylko po prostu przedawkowałem, na obecną chwilę jest to mocny analog fenta, prawdopodobnie całkiem "świeży". Nie mamy wiedzy o jego efektach ubocznych, toksyczności i interakcji. Poszło tym razem do kibla bo plucie krwią przez prawie trzy dni mnie nie interesuje. Nie uważam też żeby w przyszłości nie zapanować nad dawkowaniem, ale zmęczyły mnie te trzy dni i teraz odpoczywam.
I czym się działanie różniło od U ? Cholera, czysty miałem być od opio, jednak na U się napaliłe jak pies na suke :D Najgorsze jest to że gdy dostaję skręta to ,,po co ja to kurwa brałem ?" A skręt znika, mija trochę czasu i skręta nie pamiętam tylko jak było po tym dobrze. I tak skręt po miniciagu na U nie jest taki zły, najgorzej ma nos.
Jesteś już drugą osobą, wcześniej ktoś tak napisał jak spuściłem trefną Ulkę do kibla. :-D Nie była trująca dlatego teraz będę pamiętał, że marnotrawstwo to grzech.
MAF musiał pójść do analizy żebyś mógł stwierdzić, że to smakołyk, nie oddałbym nic takiego przez co kilka dni rzygałem i plułem krwią, żeby ktoś cierpiał. CyclopropylFentanyl to świeżyzna wśród analogów fenta i jak wiemy z analogów U-47700 np. U-48800 produkty analogi są często do bani a nawet wykazują różnego rodzaju toksyczność. Jeden przykład, ale przy wszystkich innych analogach testuje na sobie, jeśli się dzieje coś złego, do laboratorium i wtedy rozważam czy nie odstąpić takie substancji.
P.S. Możesz na mnie liczyć jak i [mention]J-23[/mention] nic nie pójdzie do klopa tylko skonsultuje się z Wami. ;-) Ja za to czekam na przesyłkę z zza granicy mam nadzieje prawilnej/prawdziwej Ulki 47700.
grenseal@tutanota.com
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.