Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Na początku odmierzyłem 1,2 ml. Odczucia były takie: równowaga - delikatnie podrażniony błędnik, wzrok - ciężko było złapać ostrość, euforia - 10 sekundowe fale co 5 minut. Więc generalnie słabo.
Następny atak kilka godzin później - 1,6 ml. Odczucia: z łatwością mogłem się wyjebać na ziemię, musiałem ciągle się czegoś trzymać, widziałem jak kret na słońcu. Potężna euforia przez 20 minut... i obudziłem się rano ze słuchawkami na uszach.
I moje pytanie brzmi: czy da radę ogarnąć samą euforię bez zaburzeń motoryki i wzroku?
Bo analogicznie jak zapodam 1,4 ml to euforia będzie spoko, ale też kręcenie w bani...
Jakby można było to obejść to by było grubo :)
Od siebie polecam (ostrożnie, tak zeby wyczuć dawkowanie odpowiednie dla indywidualnej tolerki) mix z 3mmc/ewentualnie cmc. Te fazy jak sie na siebie nakładają, to jest po prostu bajka ;]
no i nigdy tak nie mam, ze nie mogę ustać/isc/widziec. Nie wiem, czy to za sprawą stimow, no ale to jest różnica w naszym zażywaniu, wiec być moze to to :P a być moze po prostu inaczej reagujesz na GBLa, wiesz jak to jest...
Inna sprawa, ze otrzymałem w zeszły czwartek tak znakomicie przepiękny sort (pozdrawiam kolegę
Ech, ciężkie to życie.
Ciezko upatrywac winy w samym gieblu. Mysle ze neuroprzekazniki , inne dragi, podejscie do cpania.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Takze ma jednak duze znaczenie to, co tam w srodku siedzi :)
ale, oczywiscie, wszystko to, co napisales jest mega jstotne i to w ogole przez to juz nigdy nie bedzie tak pieknie, jak za pierssym razem...
Propo sortu to ten co teraz był (dostałem w tym tygodniu) jest kurwa tragiczny. Tzn działa dobrze. Aż za dobrze. Ale po 5-6 polewkach w ciągu dnia mam gwarancje nie przespanej nocy i do tego ból całego ciała. Jeszcze wazokonstrykcja chuj wie skąd i objawy abstynencyjne jak po wypiciu 5 dni pod rząd 100ml. No może trochę mniejsze. Muszę to oczyścić jakoś bo nie wiem czy coś tam siedzi trującego czy co. Wczoraj jeszcze odczułem to pierwszy raz w życiu na układzie trawiennym. Straszne gazy śmierdzące siarą i do tego niezbyt dobrze wyglądające wypróżnienia. Dużo bardziej niepokojące niż w przypadku sulfosyfu z thiocodinu.
Co dziwne to wziąłem wczoraj preagabalinę w dawce 225mg żeby normalnie pójść spać i załączyło mi się takie odrealnienie i moja skóra wydzielała tak okropny zapach, że nawet nie wiem do czego go porównać... Do tego kardiofaza okropna i nie możność zaśnięcia. Ustąpiło po około 6 godzinach jak pregabalina puściła. Wcześniej brałem pregabalinę na skręta po GBL i zajebiście mi pomogła. Nie mam pojęcia co jest z tym sortem nie tak.
Co do tego co piszesz, no to GBL ma dzialanie dwufazowe... jak sie konczy dzialanie chillujace, to sie zaczyna stymulacja. ja nigdy nje moge z tym spac bez benzo..
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Chyba w zasadzie nie powinnismy o tym rozmawiac w tym temacie... no ale z drugiej strony innego chwilowo nie ma.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.