Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
[quote="Bluecocaine"]
Znów dopadła mnie zwała ]
dobranoc
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 119 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kret82 »
[quote="Bluecocaine"]
Znów dopadła mnie zwała ]
zabaluj konkretnie 3 dni z rzędu, wtedy zapomnisz nie tylko w który dzień była zwała ale i o co szło... a jak mimo wszystko sobie przypomnisz to powtórz kurację
Uwaga! Użytkownik kret82 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
jadę na wycieczkkę w góry
jak będziesz miała wolną chwilę poszukaj grzybów ;-)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
ja zwałka najczęściej przepijam i palę jak już niechybnie zdażuy mii się tknąć czegos białego. Zawsze po ćpaniu jak mam zwałka jakostak mam takie uczucie jak by od tej białej fazy minał juzz tydzień, a była ona wczoraj np.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
@kret82 : w przyszłym tygodniu mnie to czeka
@Jezus: byłam teraz ale grzbków nie widziałąm, szukaliśmy z kolegą ale lipa
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: fetatropa44 »
ja do zwala zadko dopuszczam a juz jka jest naprawde zle to PALE i ide spac ;) a i jem snicersy :P popijajac rosolkiem ;p hahaha lol
Słyszę głos tam, gdzie Ty mówisz, że go nie ma
I widzę schody tam, drogę do nieba
I słyszę głosy ludzi, wszyscy mówią i bredzą
I widzę jak patrzą, ja wiem, że oni wiedza
  • 290 / 6 / 0
DXM pomogło
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: żibra »
palę.
poza tym, dobrze poudawać, że się dba o siebie. jem witaminki, warzywa, ciepły rosołek/herbatka, malowanie paznokci, film, gibon, prysznic, gibongibon, piżamka, gibon, lulu.
zibra.oz.pl , blog pe el to chÓj
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
na zwałę najlepiej zapalić
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 290 / 6 / 0
JAk kiedyś paliłam na zwałę to się zawiesiłam i siedziałam cicho gapiąc sie w punkt przez 4 godziny
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.