Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 290 / 6 / 0
Skoro już powstał temat sposób na lenia, to ja zakładam topica pod tytułem: SPOSÓB NA ZWAŁE. Otóz ostatnimi czasy ni stąd ni zowąd dopada mnie straszna zwała :( Dziś jest to samo jeszcze niedawno było oki, wszystko wydawało się fajne a tu nagle BUM zwała. Wszystko zaczyna mnie wkurwaic. HELP jak sobie ze zwałą radzić??

[Przepycham do działu narkotyki - teorecycki]
Ostatnio zmieniony 31 października 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Nie czaję. O jaką zwałe ci chodzi? Po ćpaniu czegos, np. fety? czy jakąs inną?
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Lepiej zapobiegać niż leczyć - nie ćpaj ;)
Excellence.
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RuShak »
Lepiej zapobiegać, niż leczyć - ĆPAJ! :D A na poważnie, dołączam się do pytania Adam Selene.
...:: Nad Łąką Wisi Zieleni Woń ::....
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
@Adam Selene: nie po ćpaniu własnie :/ nie wiem skąd jest ta zwała. Nie chodzi mi o zejście ale stan hmmm "pseudodepresyjny" mówie pseudo, bo nie mam depresji stwierdzonej ale czasem z niewiadomych powodów dopada mnie taki dziwny stan :(
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
spal gibona i wypij piwko to pomaga na wszystko :-D
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
Piwko własnie pije, tylko nie mam sensimilli :( ale może na jutro coś załatwie i od jutra zacznę kurację na moją zwałę
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Chłopa przygarnij.
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 290 / 6 / 0
:P no to sobie musze znaleźć new one bo z moim byłym rozstałam się około tydzień temu :/ (ale nie żałuje)
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
taka pora roku depresyjna. no i ja tak mam jak nie cpam
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.