Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 987 / 8 / 0
Przepraszam. Ale wydaje mi się, że do mnie. Co mi odjebało. Ja jestem bardzo spokojny. clonazolam?

@edit:
Zobacz stronę wstecz... Lepiej, co nie... Dziękuję!
@AlienForms:
Lubię Cię!

Gdzieś takie znajomości z dawnych czasów HR'a. Jakaś magia. Trudno ubrać mi to w słowa...

edit:
Za późno na podbicie kody? W sumie to powoli schodzi....Co ja kurwa pieprzę...

....a może jednak? %-D
Ostatnio zmieniony 11 września 2017 przez greenwave, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2883 / 303 / 0
Wybaczam, typowy poopiatowy wkurw :D

Drevolta też tak na prawdę kocham (na podłodze ! ) ponieważ jako dobry kolega próbuje mu przekazać, że trochę nie radzi sobie ze swoją - notabene rozkręcaną przez jego samego - depresją i rozpacza jak 17latek nad flaszką po tym jako rzuciła go Kamila. A i myślenie, że gdyby ta "cudowna" kodeina pływała w jego żyłach od dzieciaka, to jego życie było by lepsze też prosi się o to, żeby dla swojego i innych dobra przeniósł już się na ulicę Podziemną 6stóp.
Ostatnio zmieniony 11 września 2017 przez jsc, łącznie zmieniany 2 razy.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 987 / 8 / 0
Bo złazi.... Kurwa... Tak szybko...

Zobacz, który post miałeś -2222

Weź mi tu doradź - eti czy Clono na zejście z tej 600tki kody. Nie nienawidzę tego stan, że niby jeszcze jest a już lipa...
Ostatnio zmieniony 11 września 2017 przez greenwave, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2883 / 303 / 0
W systemie trójkowym ta liczba miała by wartość równą 80.
  • 987 / 8 / 0
Tak też się stało. Naprawdę przepraszam za tamto. Co mi odwaliło... Ja jestem za bardzo ugrzeczniony...

Zobacz wyżej i doradź coś jak możesz...
  • 2883 / 303 / 0
Chillout, z resztą najpierw przeczytałem posty w których przepraszasz, a potem doczytałem, że Cię gdzieś poniosło :D poza tym z moimi przyjaciółmi mam taki styl bycia, że wymienianie czyja stara u którego z nas poprzedniej nocy była to najprzyjemniejsze rzeczy jakie słyszę, więc luz :)
  • 2883 / 303 / 0
Hmm ja bym zapodał każdego po trochu, ale to ja. Ja tam w benzo nie widzę jakiś dużych różnic.
  • 987 / 8 / 0
Powiem Ci, że to benzo mnie chyba teraz na tym zejściu z kody tak zajebało, że ledwo daje radę mieć oczy otwarte. A już miałem fazkę na stary gry - nawet zainstalowałem Colin McRae Rally 3 i TES: Morrowinda :) Jednak po prostu nie dan rady. Nie ma opcji. Jeden odcinek przejadę, zobaczę jak to jest za kółkiem "po pijaku" :P
  • 1794 / 124 / 0
11 września 2017greenwave pisze:
Jaką masz czelność doradzać komuś, aby się pociął?!
No kurwa, niby takie cpuny z was, a kompletnie zieloni :/. Przecież jak się tniesz, to mózg endorfinę wydziela, a to to samo co majka. Na tym cały masochizm polega. Jotes dobry ziomek chciał koledze darmową fazkę zafundować, a tu hejty :/.

Żart, JSC to po prostu kurwa bez serca i empatii, hehe.

Chuj, zarzucam 150, chociaż do 300 brakuje mi ledwie 2zl niecałe... Chyba odwiedze babcie :cheesy:.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1016 / 97 / 0
Jak się potniesz to możesz w rany wsadzić blotter np. LSD i będzie działał. Piszę serio. W ten sposób możecie wyjść z nałogu opiatowego i przejść na psychodeliki. To już nie było serio.
The child is grown
The dream is gone
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.