Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 997 / 2
Mój problem polega na tym, ze mam cholernie realne sny i zawsze mam sny. Ale one nie są aż tak dziwne jak tripy psychodeliczne. Chciałbym ulepszyć swoje sny jakimiś substancjami. Raz udało mi się pójść spać na Mipro i coś tam zmieniło w postrzeganiu podczas snu. Niestety po miprocynie ciężko się zasypia.
Spoiler:

Czy jesteście w stanie polecić jakieś substancje lub roślinki z substancjami wpływające na sen, które można wziąć przed snem i zasnąć?
Ja mogę jedynie polecić przecudne roślinki Entada rheedii i Silene Capensis, bez problemu dostępne w Polsce.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 1081 / 32 / 0
Aswagandha, Calea zacatechichi, ubulawu :)
  • 2198 / 366 / 0
W moim przypadku:

DXM - prawdziwe OOBE

hydroksyzyna i inne takie podobne - dziwne pojebane sny
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 8103 / 909 / 0
Odstawka benzo.Dlugie i realistyczne sny, ale raczej negatywne.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 3649 / 997 / 2
29 sierpnia 2017OdwiertKorzenny pisze:
W moim przypadku:

DXM - prawdziwe OOBE

W jakich dawkach DXM?
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
  • 13 / / 0
OdwiertKorzenny pisze:
W moim przypadku:

DXM - prawdziwe OOBE

hydroksyzyna racja ale np w moim przypadku strasznie duzo trzeba jej zjesc zebym cos poczula, mam jakies resztki lekow uspokajajacych i jedyna nazwa substancji ktora pamietam to qwetapina(?) 3-4 tabletkeczki mocny sen nawet ponad 15h i bardzo realne i dziwne sny, dlatego na ogol biore te tabsy jak nie moge zasnac po speedzie i idzie to latwiej od razu a sny sa pojebane bardziej o 739291x tysiecy razy.
  • 2198 / 366 / 0
29 sierpnia 2017neurobiolog pisze:
29 sierpnia 2017OdwiertKorzenny pisze:
W moim przypadku:

DXM - prawdziwe OOBE

W jakich dawkach DXM?
Lekko ponad 300
było skupienie, faza = zasnąłem-> obudziłem się w pokoju.. wszystko było takie samo, tyle, że w OOBE
  • 3649 / 997 / 2
300mg to strasznie dużo. W mniejszych dawkach nie działa?
  • 1016 / 97 / 0
Nie psychodelik, ale zdarza się po tym mieć dziwne sny, w moim przypadku bardzo absurdalne i nierealne - difenhydramina z popularnego APAPu Noc. Oczywiście trzeba trochę kombinować z dawką, ale 3-4 tabletki już dają jako taki efekt, chociaż gwarancji oczywiście nie ma.
The child is grown
The dream is gone
  • 2198 / 366 / 0
Ni mam pojęcia xd
Czasami po dexie ~150/200 i mj, miałem takie uczucie jakby się coś chciało wydostać ze mnie, jakby coś z głowy wychodziło.

Niektórzy powiadają, że grzyby od razu wywala ich w OOBE,
aczkolwiek nie wiem, nie próbowałem jeszcze
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.

Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”

Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.